FI / EN

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live, kuvassa Esa Ilmen ja Kale Puonti.
Seuraavat keikat

Esittely

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live – Suurten ja pienten rikosten maailmassa

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live kertoo viihdyttävällä tavalla ajankohtaisista ja erikoisista rikoksista Suomessa ja avaa kuulijoille konkreettisesti rikollisen maailman karun ja synkän todellisuuden. Entinen rosvo ja entinen poliisi istuvat pöydän ääreen setvimään tuoreimpia rikosjuttuja ja -ilmiöitä.

Entinen moottoripyöräjengiläinen ja Mc Cannoballin asekersantti Mika ”Immu” Ilmen ja muun muassa järjestäytynyttä rikollisuutta tutkinut entinen rikosylikonstaapeli ja nykyinen dekkaristi Kale Puonti puivat pinnalla olevia rötöksiä kiinnostavalla tavalla. Immun ja Kalen Rötöskatsaus -podcast-sarjaa on kuunneltu äänikirja-alustoilla jo yli 500 000 kertaa ja podcast on säännöllisesti Suomen kuunnelluimpien true crime-sarjojen kärkipaikoilla. Immun ja Kalen true crime -podcastin (Bazar) jutut voivat olla vakavia, hauskoja ja tragikoomisia, mutta tylsiä ne eivät ainakaan ole. Immulle ja Kalelle pienikin voi olla suurta.

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live sopii erityisen hyvin varhaisnuorille ja true crime asioista kiinnostuneille.

• Katso Eckeröllä tehty liveveto:

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit