FI / EN

Hurma

Hurma, kokoonpanp 2024
Seuraavat keikat
2257 - 1 - 0

Ma 22.7.24

Loma 22.7.24 - 28.7.24

To 25.7.24

Salon iltatori
Salo
Valasranta
Yläne - Pöytyä

Ti 30.7.24

Rantamaja
Kortesjärvi - Kauhava

Ke 31.7.24

Särkkä
Punkalaidun

Pe 2.8.24

Krouvin Lava
Hartola

La 3.8.24

Maaningan Kasino
Maaninka

Su 4.8.24

Uittamo Paviljonki
Turku

Ke 7.8.24

Virtain Hiekkarannan lava
Virrat

To 8.8.24

Yppärin merimaja
Pyhäjoki

Pe 9.8.24

Ravintola Valdemari
Rovaniemi

La 10.8.24

Suukosken Keidas
Tervola

Ke 14.8.24

Tampsan lava
Kotka

Pe 16.8.24

Pappisten lava
Loimaa

La 17.8.24

Ämyri
Somero

Pe 23.8.24

Kermankosken lava
Heinävesi

La 24.8.24

Käylän Korpihovi
Kuusamo

Pe 30.8.24

Esakallio
Somero

La 31.8.24

Riutanharjun lava
Riihimäki

Su 1.9.24

Luopajärven NS - Nuorisoseurantalo Pohjola
Kurikka

Pe 6.9.24

Kisaranta
Kangasala

La 7.9.24

Kukonhiekka
Saarijärvi

Su 8.9.24

Kolmilammin lava
Hausjärvi

Pe 13.9.24

Kapakanmäki
Hämeenlinna

La 14.9.24

Pesäkallio
Lahti

Ti 17.9.24

M/S Finlandia
Helsinki

Pe 20.9.24

Hotelli Keurusselkä
Keuruu

La 21.9.24

Lohja Spa & Resort
Karjalohja - Lohja

La 28.9.24

Ruusulinna
Nurmijärvi

La 5.10.24

Hepokatti
Tampere

La 12.10.24

Rokuan Kuntoutus Oy, Rokua Health & Spa
Utajärvi

Pe 18.10.24

Imatran Kylpylä
Imatra

La 19.10.24

Hotelli-Kylpylä Rauhalahti
Kuopio

Su 20.10.24

Tyrnävän Seurojentalo
Tyrnävä

Esittely

Hurma aloitti keikkailun varsinaisesti vuonna 2010 ja on siitä lähtien hurmannut ympäri Suomea. Vastaanotto on ollut huikeaa ja välitön meininki on jo saanut runsaasti Hurma-faneja liikkeelle.

Voitto Viihdyttäjä -kisassa toi Hurman koko kansan tuntemaksi housebandiksi Kesäillan valssi – ohjelmassa. Hurma on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden tanssittajaksi ja huima suosio jatkuu edelleen. Siitä kertoo täpötäysi keikkakalenteri.

Hurman ensimmäinen single oli nimeltään Sattuuhan niitä. Julkaisuihin kuuluu myös humoristinen Marjanpoimija-musavideo ja single, josta myöhemmin julkaistiin Mansikka-mix dance-versio. Singlejulkaisu Tahdon oli musiikkia palkitusta Klikkaa mua -tv-sarjasta: Hurma feat. Jenni ’Jepa’ Lambert. Singlet siivittivät debyyttialbumin Oletko valmis? -julkaisua Universal Musicin tallissa. Saman niminen albumi näki päivänvalon 2014.

Lupaan sulle -single julkaistiin edesmenneen Hurman rumpali Joni Sorsan muistolle. Singlejulkaistusta On toinen parhaissaan julkaistiin myös musiikkivideo. Sittemmin on julkaistu mm. singet Viattomat, Sinulle ainoa ja Kaikuluotain. 

Hurma on saanut viihdyttää suomalaista tanssikansaa jo yli kymmenen vuotta. Itseään leppoisasti laulu- ja soitinyhtyeeksi tituleeraava yhtye on julkaissut  albumin, jonka nimenä on ytimekkäästi: Hurma. Musiikkina levyltä löytyy mielenkiintoisia kappaleita uudelleen modernisti sovitettuna –  Angry Birdsistä Hevipolkkaan ja Game of  Thronesiin.

– Meiltä on pitkään toivottu äänitettä, jossa esittäisimme omia versioita ohjelmistomme suosituimmista kappaleista. Huutoon on nyt vastattu. Julkaisimme HURMA-albumin, jossa on 16 kappaletta toivotuimmista cover-versioistamme. Kappaleet ovat levyllä tanssityylein pareittain, aivan kuten ne keikoillakin esitetään. Albumi juhlistaa samalla Hurma-yhtyeen 10-vuotista uraa tanssimusiikin saralla, bändi pohtii. 

Hurman keikkatahti on yksi Suomen kovimmista, yhtye esiintyy n. 150 keikan vuosivauhtia.

Lataa juliste A2 2024 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Levytykset:
Hurma, CD

Sinulle ainoa, csd
Kaikuluotain, cds
Viattomat, cds
Lupaan sulle, cds
On toinen parhaissaan, cds & musiikkivideo
Tahdon, cds & musiikkivideo
Sinulle ainoa, 2018, cds
Viattomat 2017, cdc
On toinen parhaissaan, 2017, cds
Sulle lupaan, 2016, cds
Oletko valmis?
 2014, CD (Universal Music)
Vielä kerran, 2013, cds Tahdon (feat Jenni Lambert, Klikkaa mua -sarjasta), 2013, CDS
Marjanpoimija, Mansikka-Mix, 2013, cds
Marjanpoimija, 2013, cds
Sattuuhan niitä, 2012, csd

Historiaa: Minulla oli ilo tavata Jarno 2008 Lahden Hennalassa, kun päädyimme samaan saapumiserään Varusmiessoittokunnassa. Nopeasti jo alokasaikoina kutsumuksemme kohtasi ja Hennalan kovimmat humppamiehet löysivät toisensa! Siitä alkoi yhteinen humpantäyteinen taival. Jo hyvin varhaisessa vaiheessa tupakaverimme Joni huomasi syvällä sisimmässään humppamusiikin vetävän häntä puoleensa. Noina vuosina Joni ei kuitenkaan vielä kovana rokkimiehenä uskaltanut tuoda tunteitaan esiin. Vasta 2010 kesällä puhelin soi ja Joni ilmoittaa, että nyt on pakko päästä soittamaan humppaa! Niillä puheilla Joni järjesti meille hääkeikan Tirvan lavalle syksyksi. Suurien juonenkäänteiden syövereistä Joni ja Jarno järjestivät paikalle kulmakunnan halutuimmat virtuoosit Jaakon ja Anssin. Tästä alkoi Hurman tarina. Kyseisen hääkeikan ja kovan innokkuuden ansiosta saimme tilaisuuden päästä soittamaan lavakauden päättäjäisiin Tirvan lavalle Sinitaivas-orkesterin kanssa. Näin tiemme johti uudestaan Tirvalle, jossa yleisö otti hienosti vastaan tuoreen (Sinitaivaan Juhiksen sanojen mukaan) Urma, Surma, Jorma, Murha, eikun Hurma-orkesterin! Myös Sinitaivaan poikien aktiivisuuden ansiosta pääsimme tanssijärjestäjien sekä ohjelmatoimiston tietoisuuteen ja pääsimme Helsingin Koskenrantaan keikalle Pekkaniskan poikien kanssa. Tämän keikan jälkeen Niskan Matti ajoi meidän asioita vielä etiäppäin ja ennen joulua olimmekin jo ohjelmatoimiston listoilla. Tässä Hurman tarina pähkinänkuoressa. To be continued…

• Katso Viihdyttäjä 2011 -finaalin haastatteluvideo.

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Jarno Ollikainen

Soitin: Laulu & basso. Syntymävuosi: 1988 Harrastukset: Lenkkeily, kuntosali. Kiinnostukseni musiikkia kohtaan heräsi jo polvenkorkuisena. Vanhempani (kiitos heille) huolehtivat siitä, että iskelmämusiikki tuli tutuksi ja porautui tajuntaani jo päiväkoti-ikäisenä. Koulutaipaleen aloittaessani pidin erityisesti laulamisesta, minkä vuoksi hainkin innokkaana Kotkan poikakuoroon vuonna 1996. Samana vuonna aloitin pianonsoiton alkeistunnit. Kurkistin myös rytmisoitinten ihmeelliseen maailmaan, soittaessani rumpuja muutaman vuoden ajan.

 


Harri Arvila

Soitin: harmonikka, accordina, perkussiot, taustalaulu. Syntymävuosi: 1988. Harri on Karkkilan lahja Suomen harmonikkamusiikille. Hanuri, kurttu, sirmakka ja pirun keuhkot ovat aina olleet lähellä Harrin sydäntä. Hän aloitti musisoinnin jo 6-vuotiaana Karkkilassa. Uran alkuvaiheissa 9-vuotias Harri olikin jo tv:stä tuttu, Hopeinen Harmonikka -kilpailun finalistina.

 


Hurma, Aleksi Autere

Aleksi Autere

Soitin: kitara, taustalaulu. Syntymävuosi: 1990. Synnyin tammikuisena, räntäsateisena maanantaiaamuna puoli viiden aikaan Kätilöopiston sairaalassa. Elämän lähtökohdat olivat siis kunnossa. Kiinnostuksen musiikkia kohtaan osoitin neljävuotiaana soittamalla auton takapenkillä turvavyöllä Claptonin hittejä. Kuusivuotiaana aloitin opistossa klassisen kitaran opinnot, mutta aloittaessani Sibelius-lukion oli sähkökitara vienyt minut lopullisesti mukanaan. Lukion jälkeen opiskelin muusikoksi Helsingin Pop&Jazz konservatoriossa, josta matka jatkui Hurma-yhtyeen kanssa kohti uusia seikkailuja ja räntäsateisia maanantaiaamuja.

 


Harri Hautaniemi

Soitin: Koskettimet. Syntymävuosi: 1989. Muusikon urani alkoi vaatimattomasti huipulta 4-5 -vuotiaana rämpyttämällä kitaraa satunnaisia keikkoja suurille yleisöille isäni orkesterissa, joka tuolloin säesti Joel Hallikaista. Ja kuten arvata saattaa, niin huipulta on vain yksi suunta… 🙂 Teinivuosina opiskelin pianoa yksityisopissa, sekä muutaman vuoden Porin Konservatoriossa. Niinisalon soittokunnasta pois päästyäni, perutettiin orkesteri nimeltä Jackpot. Siinä sitten seuraavat 7 vuotta säesteltiin jälleen Hallikaista (tosin tälläkertaa kyseessä oli Jukka). Vuosi 2018 oli suurien elämänvalintojen vuosi, joiden seurauksena päädyin Hurma-yhtyeseen.

 


Konsta Puro

Soitin: rummut. Konsta aloitti aktiivisen keikkailun 14-vuotiaana jazz-musiikilla. Siitä lähtien hän on soittanut eri tyylilajien keikkoja laidasta laitaan, niin tanssiorkestereissa, Big bandeissa, kuin rock-musiikkia soittavissa yhtyeissä. Konsta valmistui ammattimuusikoksi Kymen Konservatoriosta vuonna 2018. Hän on opiskelut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Konsta on soittanut rumpuja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesterikokoonpanossa, nyt siis Hurmassa keväästä 2024 alkaen. Konsta on valittu myös Puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa vuoden varusmiessoittajaksi.

 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.