FI / EN

Hip Hop Hiiret

Hip Hop -hiiret, lastenohjelma
Seuraavat keikat

Esittely

Lastenmusiikkiyhtye Hip Hop Hiirien päätavoite on saada kaikille läsnäolijoille hymy huuleen, mutta suuremmassa kuvassa Hip Hop Hiiret ottaa omalla tavallaan kantaa myös koulukiusaamiseen. Hiirikaksikko esiintyy aina yhdessä laulavan live-DJ:n vahvistuksella. Hip Hop Hiirten esikoissingle on nimeltään ”Me ollaan Hip Hop Hiiret”.

Kokemusta ja tunnettuutta Hiiri-kaksikolla siis löytyy massatapahtumista aina suurimipien kauppakeskusten tapahtumiin. Hip Hop Hiiret palavat halusta päästä esiintymään ja ihastuttamaan perheen pienimpiä ja miksei myös hieman varttuneempaakin väkeä eri tapahtumiin.

Hip Hop Hiirten on nähty esiintyvän mm. Lastenklinikoiden Kummien järjestämässä Teemu-nallen lastentapahtumassa ja  ovatpa he viettäneet myös Lasten Itsenäisyysvastaanottoa 2017 Helsingin Säätytalolla yhdessä Päämisteri Juha Sipilän ja Isac Elliotin kanssa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit