FI / EN

Henry Theelistä Taisto Tammeen

Henry Theel, Taisto Tammi, Marco Lundberg, Taijo Lindström
Seuraavat keikat

Esittely

Kaksi oman aikakautensa legendaa, Henry Theel ja Taisto Tammi, ovat ansainneet oman esityksensä. Edesmenneiden, rakastettujen tähtien muisto elää vahvana musiikissa. Unohtumattomat kappaleet soljuvat läpi konsertin: Köyhä laulaja, Liljankukka, Tiritomba, Syyspihlajan alla, Rakkauden rikkaus, Ruhtinaan viulu, Tango Sinikalle, Ei erossa yhtään iltaa…

Ajan musiikkia tulkitsevat ja mestareita muistelevat monilta konserttiestradeilta tutut komeaääniset Tangokuninkaat Marco Lundberg ja Teijo Lindström. Marco, Taisto Tammen veljen poikana, on vuosien saatossa tutustunut setänsä liian lyhyeksi jääneeseen elämään ja lauluihin. Hän on julkaissut myös albumin ”Rakkauden rikkaus” – kunnianosoituksena aikakautensa suurelle romanitähdelle. Teijo Lindström on perehtynyt Henry Theelin uraan ja tuotantoon ja esittänyt Theelin musiikkia, myös omalla kiertueellaan, jota esitettiin, kun Theelin syntymästä tuli kuluneeksi 100 vuotta.

Annetaan siis musiikin viedä nostalgiseen tunnelmaan ja ihaniin muistoihin.

• Konserttiesitys nyt tilattavissa tapahtumapaikoille, kysy lisää myyntipalvelustamme!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit