FI / EN

Henna & Supersankarit

Hanna & Supersankarit, lastenorkesteri
Seuraavat keikat

Esittely

Henna & Supersankarit esittää uusia rytmi- ja kansanmusiikkipoljentoisia lastenlauluja, joiden mukana on helppo laulaa, tanssia, leikkiä ja nauraa mukana. Kappaleissa on vahvat lyriikat yhdistettynä mieleen jääviin melodioihin. 

Konsertti on tarkkaan mietitty tarinallinen kokonaisuus, joka etenee vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Kappaleiden teemoina ovat tunnetaidot, kaveritaidot, itsetunnon vahvistaminen, itseilmaisu sekä luonnon ihmeet.

Bändissä soittavat rytmimusiikin ja kansanmusiikin huipputaitajat, jotka ovat luoneet menestyksekkäät urat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (mm. Club for five, Frigg). 

Yhtyeen ensimmäinen musiikkivideo kaveritaitoja ja itsetuntoa vahvistavasta Supersankari-kappaleesta on julkaistu video. Toinen Sateenkaari-kappale (ja video) toiminnallistaa kuulijan ensi sävelistä lähtien: taivaalle maalataan sateenkaari erilaisilla pensseleillä. Lopuksi selviää, että sateenkaaren aarre on lapsi itse. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Henna-Maija Vannemaa (laulu, harmonikka, nauru) Alina Järvelä (laulu, viulu, nauru)  Susanna Lukkarinen (laulu, piano, nauru) Arto Nurmi (laulu, basso, nauru) Teemu Eronen (laulu, rummut, nauru) 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.