FI / EN

Henna Heikkilä

Henna Heikkilä, Henna Ilmonen
Seuraavat keikat

Esittely

Henna Heikkilä (ent. Ilmonen) on hymyilevä, eloisa ja sanavalmis juontaja tapahtumaan kuin tapahtumaan. Ammattitaitoisella ja lämminhenkisellä otteellaan Henna luo tapahtumaan välittömän ja miellyttävän tunnelman, huolehtien samalla tilaisuuden sujuvasta etenemisestä.

Hennan osaamisalueisiin kuuluvat muun muassa erilaisten tilaisuuksien juonnot, yritysjuhlien ohjelmaemännöinnit, messutyöt, tuotelanseeraukset ja promootiot.

Juontajana Hennan rehellinen ja aito kiinnostus monipuolisesti eri toimialoihin on kartoittanut kokemusta alalla laajasti. Asiapitoisia puhuja-alustuksia, Presidentti Sauli Niinistön vaalijuhlakiertueen juonnot ja panelikeskusteluiden vetämisiä. Myynnillisiä, tiedottavia ja viihteellisiä kamppanjajuontoja mm. kauppakeskuksissa sekä monipuolisesti eri messuilla. Tunnelmaa kohottavia ja ylläpitäviä tilaisuuksia erilaisissa viihteellisissä ulkoilma- ja sisätapahtumissa.

Suorat lähetykset, massatapahtumat tai pienet henkilöstöjuhat – keskiössä on aina ihminen; asiakas ja heidän tarpeidensa kuuleminen sekä tarpeisiin vastaaminen.

Henna on mieluusti mukana myös tapahtumien suunnitteluissa sekä tuotannoissa. 90-luvulta lähtien kerätty kokemus tapahtuma-alalta näkyy positiivisesti työskentelyssä ja tapahtuman läpiviennissä.

Hennan luontainen aurinkoisuus tekee lähtemättömän vaikutuksen kuulijaansa. Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ote takaa tilaisuuden etenemisen sujuvasti myös muutosten tai yllättävien haasteiden edessä.

Juontokielet: suomi ja englanti.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit