FI / EN

Heli Siekkinen

Heli Siekkinen haitarinsa kanssa.
Seuraavat keikat

Esittely

Heli Siekkinen on vuosien ajan esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa Suomessa ja maailmalla, aina konserttilavoilta yksityisjuhliin.

Vanhat mielikuvat harmonikansoitosta voi Helin kohdalla unohtaa, sillä hänen ohjelmistonsa sisältää yhdistelmiä eri genreistä. Kevyttä musiikkia soittaessaan Heli taiteilee jazz- ja maailmanmusiikista vaikutteita ottavia teoksia. Erityisen paljon Heli tykkää esittää eri elementtejä yhdisteleviä ohjelmistoja.

Helin on sanottu olevan yksi hänen instrumenttinsa uudistajista, hän on löytänyt soittimestaan sävyjä jotka ovat todella hänen omiaan. Tulinen, mutta elegantti soittotyyli, on saanut yleisöjä ihastumaan Helin soittoon ympäri maailmaa. Sielukas instrumentti herää henkiin hänen käsissään ja koskettaa kuulijoita ennennäkemättömällä tavalla.

Heli Siekkinen, harmonikka ja Rudi Rok, beatbox

Rajoja rikkovaa harmonikan ja beatboxauksen yhdistelyä! Heli ja Rudi yhdistivät voimansa ja tuloksena on mukaansatempaavia ja häikäiseviä esityksiä niin klassisen kuin kevyenkin musiikin maailmasta.

2Clazz!

• Heli Siekkinen, harmonikka ja Jenny Villanen, huilu

2Clazz! on harvinainen duo, joka yhdistelee rohkeasti huilun ja harmonikan mahdollisuuksia klassisen ja crossover musiikin välillä. Duo on myös laajentanut itsensä 4Clazz! -yhtyeeksi, joka yhdistelee elementtejä klassisesta ja jazzmusiikista.

Jos tarvitset mieleenpainuvan esityksen tilaisuuteesi, kysy Heliä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit