FI / EN

Heikki Ranta – Tehdään biisi niin kuin

Tehdään biisi, Heikki Ranta
Seuraavat keikat

Esittely

Heikki Ranta – Tehdään biisi niin kuin…

Miten legendaaristen artistien tyyli ja hitit syntyvät? Esiintyjä, muusikko, laulaja ja lauluntekijä Heikki Ranta on tullut tutuksi videoidensa kautta, joissa hän analysoi ja laittaa palasiksi legendaasten suomalaisikonien hittejä. Videoiden konseptina on Tehdään biisi niin kuin…. Valloittava persoona on kerännyt musiikin ystäviä kanavalleen kasapäin ja Youtubessa videoiden katselumäärä on ylittänyt jo huimat 1 000 000 rajapyykin.

Itseoppinut muusikko pilkkoo valitsemansa artistin tyylin atomeiksi ja nivoo sen uudeksi lauluksi. Lopputuloksena on Tehdään biisi niin kuin XXX. Käsittelyn ovat saaneet jo mm. J. Karjalainen, Juice, Eput ja Leevi ja Leavings.

Heikillä on ”sopivasti”, kuten hän itse mainitsee, video- ja teatteritaustaa; hän opiskelee parhaillaan elokuva-alaa. Se näkyy myös esiintymisessä pienine rooliasuineen.

Heikki starttaa nyt livekeikoille. Hänen luomansa show sopii erityisesti pieniin ja suuriin yritysjuhliin, sekä monille muille estradeille.

Jutun heittoa, tarinaa biisin ja artistin taustalta, tiukkaa analyysia, lopputulemana uusi kappale… musiikillinen show on valmis! 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit