FI / EN

Heidi Foxell

Konstaapeli Heidi Foxell istumassa sohvalla.
Seuraavat keikat

Esittely

Konstaapeli Heidi Foxellin elämä mullistui täysin vain 24-vuotiaana toukokuussa 2012, kun poliisin työharjoittelussa ollut Heidi loukkaantui vakavasti Hyvinkään joukkoampumisessa.

Ampumisesta seurannut yli 1000 yön sairaalajakso sisälsi pieniä valonpilkahduksia, mutta myös syviä aallonpohjia, jotka aiheuttivat itsetuhoisia ajatuksia ja masennuskausia. Hoitojakson aikana saatu selkäydinvamma ja leukemia olivat viedä pohjan elämältä. Heidi päätti kuitenkin selvitä ja toukokuussa 2023 hän valmistui poliisiksi. Lapsuuden haave oli toteutunut miltei päivälleen 11 vuotta loukkaantumisen jälkeen.

Tunteikkaan ja pysäyttävän tarinan takana on nainen, joka ei päättänyt antaa periksi. Heidi kertoo luennoillaan selviytymistarinansa ja sen, miten ampuminen muutti häntä ihmisenä. Heidillä on sanottavansa nuorten pahoinvoinnista ja kaduilla tapahtuvasta väkivallasta.

Tarina on hätkähdyttävä ja ajatuksia herättävä elämän rajallisuudesta.

Tarina selviytymisestä ja periksiantamattomuudesta – tarina, joka pitää kuulla.

Katso Heidi Foxellin haastattelu Viiden jälkeen -ohjelmassa (MTV3).

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit