FI / EN

Hannu Lehtonen – joulukonsertit

Seuraavat keikat

Esittely

Konserttilavojen suosikkibaritoni Hannu Lehtonen on tehnyt joulukonsertteja erilaisilla kokoonpanoilla jo 25 vuotta. Hurmaavaääninen, suurten tunteiden tulkki, on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin niin konserteissa, kuin levyillä.

Joulu-niminen levy on Hannu Lehtosen ensimmäinen joululauluja sisältämä albumi ja sen ensipainos on kunnioitettavat 140 000 kpl. Osuuskauppa Hämeenmaa antoi levyn lahjaksi kaikille asiakasomistajilleen, joten kulta- ja platinarajat ylittyvät tällä kertaa moninkertaisesti. Levyllä soittavat ykkösmuusikot Lenni-Kalle Taipale, Seppo Rautasuo, Jari Nieminen, Ako Kiiski, Jarkko Kiiski, Harri Ala-Kojola. Hannu Lehtonen soittaa itse levyllä kaikki saksofonit. Levyn kappaleita ovat mm. Tule joulu kultainen, En etsi valtaa loistoa, Konsta Jylhän joululaulu jne. Näitä kappaleita kuullaan myös joulukonserteissa. Lue lisää Hannu Lehtosen joululevystä.

– Suosittuja joulukonsertteja ovat olleet yhteiset konsertit Seppo Hovin kanssa. Niitä on järjestetty sekä kirkoissa että ravintolamiljöössä. Minä pääasiassa laulan, mutta soitan myös eri saksofoneja, Seppo soittaa pianoa ja kertoo tarinoita joulusta ja joululauluista. Ohjelma on kooste eri aikakausien rakkaimmista joululauluista Sibeliuksesta tähän päivään. Mukana myös joitain amerikkalaisia jouluhittejä. Ylimääräisenä tietenkin on ollut Adamin Oi jouluyö, valottaa diplomisaksofonistinakin tunnettu Hannu.

– Useana vuonna on tehty myös erilaisia tilauskonsertteja yrityksille. Olen tehnyt monien laulusolistien kanssa yhteistyötä. Viimeksi kanssani oli Heidi Pakarinen ja mukana on ollut myös Johanna Boedecker, sekä Jore Marjaranta. Hienosti sovitettuja ja soivia joulukonsertteja. Olen tehnyt myös Arja Korisevan ja Tuomas Kesälän kanssa joulukonsertteja, samoin Mari Palon ja Janne Hovin. Sovituksia löytyy myös sinfoniaorkesterille ja puhallinorkesterille, kertoo Hannu.

Konsertit sisältävät äänentoiston ja ovat räätälöitävissä moneen makuun. Tarvittaessa konsertit sisältävät väliajan.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit