FI / EN

Groove President

groove president, bilebändi
Seuraavat keikat

Esittely

Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton  Michael Jacksonista Kasmiriin ja Haloo Helsingistä Abbaan. Yhtyeellä on takanaan yli 1000 monipuolista keikkaa ja yhtye onkin soittanut monenlaisissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa niin Eduskunnassa kuin Tulisuudelmassakin.

Groove Presidentin solistina nähdään musikaaliartisti Vallu Lukka, jonka ammattitaitoa erilaisten yleisöjen villitsijänä on kiitelty monissa eri yhteyksissä. Tämän jo toistakymmentä vuotta esiintyneen bändin settilista vaihtuu jatkuvasti, joten Groove Presidentin keikalla pääset kuulemaan myös uutuushittejä vanhoja klassikoita unohtamatta!

Erikoisohjelmana Groove Presidentiltä on tilattavissa tyylikäs Frank Sinatra show & dinner -esitys. Rennompaan tilaisuuteen bändi on mahdollista myös tilata säestämään karaokekansaa livekaraoken tahtiin.

Tilaa tämä monipuolinen yhtye esimerkiksi firman pikkujouluihin tai kesäjuhliin!

Katso myös

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit