FI / EN

Groove President

Bilebändi Groove Presidentin kvartetti-kokoonpano.
Seuraavat keikat

Esittely

Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton Daft Punkista Bruno Marsiin ja Haloo Helsingistä Abbaan. Yhtyeellä on takanaan lähes 2000 keikkaa ja bändi onkin soittanut monenlaisissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa niin Mummotunnelissa kuin Itämeren laivoilla sekä sadoissa ja taas sadoissa yritystilaisuuksissa.

Groove Presidentin solistina nähdään musikaaliartisti Vallu Lukka. Toisena solistina vuorottelevat musiikin moniottelijat Mirkka Paajanen ja Linda Hasan. Tämän jo toistakymmentä vuotta esiintyneen bändin settilista vaihtuu jatkuvasti, joten Groove Presidentin keikalla pääset kuulemaan myös uutuushittejä vanhoja klassikoita unohtamatta!

Groove President on rakentanut myös erikoisohjelmia eri teemojen ympärille. Bändiltä on tilattavissa mm. Abba Show, Tom Jones Tribute, James Bond -teemakonsertti sekä Frank Sinatra -evening. Groove President -yhtye tekee myös erittäin suosittuja Live Karaoke -keikkoja, jossa yleisö pääsee esiintymään bändin solistina karaoke-tyyliin.

Tilaa tämä monipuolinen yhtye esimerkiksi firman pikkujouluihin tai kesäjuhliin!

Katso myös

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit