FI / EN

Frogley Duo

Frogley Duo
Seuraavat keikat

Esittely

Jukka ”Frogley” Mänty-Sorvari ja duokaverinsa Marko Lapiolahti, eli lyhyesti Frogley Duo, ovat tehneet pitkät urat Suomen musiikkikartalla, yhdessä ja erikseen. Heidän menneisyydestään löytyy levytyksiä, keikkoja ja paljon ajettuja kilometrejä Yön, Dingon, Skädämin, Juicen, Dave Lindholmin, Baikalin, Juhamatin, Charles Plogmanin ja monien muiden kanssa. Duon ohjelmistonkoostuu osaksi edellä mainittujen artistien / bändien tuotannosta sekä muista suomirockin helmistä (suomeksi / englanniksi) sekä esim. valikoiduista Finnhitseistä.

Frogley Duon ensimmäinen julkaisu ”Yö kaupungin hartioilla” ilmestyi vuonna 2023

”Keikalla tehokas ja lämmin Turbosoundin PA takaa hyvät soundit ja mukana kulkee myös LED-valaistus. Mahdumme pieneenkin nurkkaan mutta olemme kuin kotonamme myös suuremmalla lavalla. Stemmalaulun lisäksi äänimaailmamme täydentyy akustisen kitaran ja Loota-cajonin avulla. Tarjoammekin siis duoamme keikalle, kuten jo arvasitte. Biisivalikoimamme on melko monipuolinen, joten myös ei-niin-rokkaavia tai meneviä kappaleita eri genreistä on mahdollisuus kuulla, riippuen yleisöstä.” 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.