FI / EN

Fatal Instrument Show

Fatal Instrument, show
Seuraavat keikat

Esittely

Harvinaista ja yllättävää osaamista tarjoileva, tajunnanräjäyttävä toiminta komedia sirkusshow!

The Fatal Instrument Show sisältää älyttömiä stuntteja, voltteja, tikastasapainoilua, Bruce Leen kung fu -elokuvista tuttujen nunchakujen pyörittämistä, hyppypotkuja ja trikkausta. Show on tehty pilke silmäkulmassa ja on täynnä absurdia huumoria. Nopeatempoista meininkiä rytmittävät rock-asenteella tehdyt livemusiikkikohtaukset. Hyvin harvinaisten osaamisten yhdistäminen varmistaa ennennäkemättömän elämyksen, joka syöpyy mieleesi ja räjäyttää tajuntasi!

Fatal Instrument on kolmen miehen esiintyjäryhmä, joka on tunnettu toimintaa, komediaa, musiikkia ja sirkusta yhdistävistä esityksistään. Ryhmä sopii tilaisuuksiin joissa on tarkoitus nauttia, hämmästyä ja nauraa. Ohjelmanumero energisoi yleisön ja nostattaa tunnelman kattoon.

Esitys sopii: Yritys- ja yksityistilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin, vuosijuhliin, syntymäpäiville ja gaalailtoihin.

• Esityskielet: Suomi, englanti
• Esityksen kesto esim. 1 x 20 min / 2 x 15 min.
• Sopii kaikenikäisille katsojille (suositus 10-vuodesta ylöspäin)

Lue lisää

Lisätiedot

Referenssejä

”Fatal Instrument Show on huumorilla kyllästetty kolmen jäbän show, joka yhdistää useita eri taiteenlajeja. Esiintyjien on helppo laskea leikkiä omasta tekemisestään ja esityksestään, taustalla ollessa korkealuokkainen fyysinen taituruus. Akrobatiaa, taistelulajeja, livemusiikkia ja huumoria sisältävä show tuskin jättää ketään kylmäksi. Fatal Instrument Show on hyvin ainutlaatuinen esitys, joka kannattaa nähdä.”
– Iiro Heikkilä, Esittävien taiteiden läänintaiteilija

”Fatal Instrument -ryhmän esitys on nimensä mukaisesti show, jonka tarkoitus ja olemus on viihdyttää katsojia. Siinä ei liikuta korkean taiteen sfääreissä vaan meininki on kuin viihdytysjoukkojen tarjoamissa illanviettobileissä.”
-Kaisa Kurikka, Turun Sanomat

”Fatal Instrument Show edusti kunnialla suomalaista nykysirkusta ensimmäisillä FinFringe – festivaaleilla. Hauska, sujuvasti etenevä ja itseironinen pläjäys oli myös vakuuttava näyte tekijöidensä sirkus- ja musiikkitaidoista. Suosittelen!”

-Sami Rannila, FINFringe Festival, taiteellinen johtaja

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Fatal Instrument

Jaakko Hutchings – Wushu Guitar Hero
Tatu Kalliomäki – Nunchaku Freestyling, European Champion
Eikka Alatalo – Ladder Balancing Bassist

 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.