FI / EN

Euroviisu Tribuutti – Sonja Lumme

Euroviisu Tribuutti show
Seuraavat keikat

Esittely

Sonja Lumme johdattelee kuulijat Euroviisu-tribuutissa Euroopan suurimman laulukilpailun saloihin ja kultaisten 1960-90- lukujen ihanien retroviisujen pariin.

Muistatko, kuka lauloi euroviisuestradilla paljain jaloin? Monestiko Ossi Runne veti valkoisen smokkitakin ylleen ja johti suurta orkesteria loppukilpailussa? Vuonna 1968 Suomea edusti Kristiina Hautala kappaleella ”Kun kello käy”, mutta mikä karsinnan kappaleista nousi meillä vielä paljon rakastetummaksi ikivihreäksi?

Tämän upean tulkitsijan kanssa kuullaan niin viisuvoittajia kuin ikivihreiksi nousseita lauluja. Penkki, puu ja puistotie, Volare, What’s an other year, Kaikessa soi blues, Sata salamaa, Playboy, Valoa ikkunassa, On hetki, Främling, Waterloo… Ja tietysti se Sonjan oma, Suomen parhaaksi edustusävelmäksi useaan kertaan äänestetty Eläköön elämä. Laulujen lomassa kuulee tarinoita laulujen takaa ja kilpailun kulisseista – kaikki ihanien, romanttisten, dramaattisten, hauskojen ja joskus huvittavienkin euroviisusävelmien säestäminä.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit