FI / EN

Elna Romberg

Elna Romberg
Följande gig

Presentation

Elna Romberg är en sångare, artist och låtskrivare från Helsingfors. Hon är en etablerad och mångsidig toppmusiker som sjunger allt från mjuk jazz och visa till mäktiga popballader och svängig soul.

Elna har stått på scen sedan hon var tre år gammal och uppträder runtom i Finland och utomlands både som soloartist och som solist i olika orkestrar, big band och körer. Hon har uppträtt på allt från stora arenor till små klubbar och caféer, från kyrkor till firmafester och tv-produktioner – bl.a. The Voice of Finland, som hon deltog i år 2015 och där hon numera medverkar som bakgrundssångare och sångcoach.

Vill du ha ett duouppträdande till ditt event – eller ett svängigt partyband till din fest? Eller varför inte en hel konsert, t.ex. en julkonsert för din firma? Boka Elna Romberg för ett musikuppträdande som är skräddarsytt för just ditt evenemang.

Läs mera

Tilläggsuppgifter

Specialprogram

Sammansättning

Video

Fotografier

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.