FI / EN

Elektra

Elektra Duo
Seuraavat keikat

Esittely

ELEKTRA – SUOMEN ENERGISIN BILEDUO – Hittejä moderneilla biiteillä

Saksofonin, laulun ja viulun soundimaailma luo ylellisen ja viihdyttävän kokonaisuuden. Elektra, eli Lotta Marie (viulu) ja Sofia Autio (laulu/saksofoni/piano/kitara), esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä – eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla! Elektra viihdyttää tanssikansaa klubeilla, baareissa ja yksityisbileissä.

Duo taipuu myös tyylikkääseen ja hillitympään loungemusiikkiin, joka sopii erityisen hyvin taustamusiikiksi yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä gaalatilaisuuksiin. Upeat musiikit, visuaalisuus ja räjähtävä energia viihdyttää kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita.

Elektra hoitaa myös hääjuhlat ammattitaidolla alusta loppuun. Vihkiseremoniassa esitämme herkät kappaleet laulun, viulun ja pianon säestyksellä. Taustamusiikki jatkuu cocktail-tilaisuudessa ja ruokailun taustalla. Häätanssi hoituu meiltä luonnollisesti myös. Loppuillasta pääset bilettämään kun vaihdamme päälle glitterit ja alamme tanssittaa häävieraita!

Sibelius-Akatemiasta valmistunut Lotta Marie (viulu) tunnetaan klassisen musiikin lisäksi myös popin, kevyen musiikin ja improvisaation virtuoottisena taiturina. Lotta on viimeisen 15 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia Irlannissa, UK:ssa, Pohjoismaissa ja Amerikassa asiakkainaan mm. Startup Gala 2024, Metso, Nokia Areena, LUMI Supertietokoneen avajaiset, OYS, Pöyry, Nokia, Microsoft, YIT, Helsingin yrittäjät, Patek Philippe, Rolex jne. Lotta on myös Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on soittanut satoja häitä Suomessa ja ulkomailla, ja on voittanut Vuoden hääohjelma -palkinnon vuonna 2022.

Sofia Autio (laulu/saksofoni/piano/kitara) puolestaan on valloittanut Suomen festarilavat mm. Ressu Redfordin riveissä sekä toiminut useiden bilebändien solistina. Sofian säteilevä lavaesiintyminen ja taito soittaa useita instrumentteja on tuonut muusikolle paljon positiivista julkisuutta. Lisäksi Sofia valmistelee omaa pitkäsoittoaan suomenkielisenä sooloartistina.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit