FI / EN

Eeppi Ursin

Seuraavat keikat

Esittely

Eeppi Ursin on palkittu laulaja-lauluntekijä, jazzlaulaja ja pianisti. Hänet tunnetaan lavakarismasta ja koskettavista esityksistä, joissa yhdistyvät taituruus, tyyli ja huumori. Monipuolinen Eeppi on kotonaan niin jazzin, popin, a cappellan, laulelman kuin lastenmusiikin alueilla.

Eeppi on julkaissut uransa aikana viisi soololevyä, viimeisimpänä My Finnish Soul, joka tuo suomiklassikot esiin uusina koskettavina tulkintoina. Eeppi esiintyy myös kymmenillä muilla albumeilla vierailevana laulusolistina ja musiikin kirjoittajana. Vuosina 2011-2019 hän lauloi lauluyhtye Club For Fivessa.

Eeppi on esiintynyt ympäri maailmaa monien kokoonpanojen solistina, kuten Spirit of New Orleans, UMO Jazz Orchestra, Ilmavoimien Big Band, Tampere Filharmonia, Mikkelin kaupunginorkesteri ja Laivaston soittokunta, ja hänen ohjelmistonsa kattaa laajan kirjon kevyen musiikin saralla, niin jazzin, popin kuin suomalaisten iskelmien ja maakuntalaulujen osalta.

Vuonna 2014 Eeppi esiintyi Kaartin Combon solistina Linnan juhlissa presidenttiparin kutsumana artistina. Vuonna 2001 hän voitti kansainvälisen Lady Summertime -jazzlaulukilpailun. Eeppi esiintyy erilaisten kokoonpanojen solistina, mutta myös soolona, jolloin hän laulun lisäksi soittaa pianoa.

Eeppi Ursinin vuonna 2023 julkaistu albumi My Finnish Soul on rakastettu kokoelma suomalaisia klassikoita koskettavina laulu-piano-versioina. Eepin sovittamana legendaariset kappaleet, kuten Myrskyn jälkeen, Säkkijärven polkka, Moottoritie on kuuma, Pohjois-Karjala ja Lapin kesä saavat aivan uudenlaiset tulkinnat.

Eeppi asuu ja työskentelee osittain New Yorkissa, ja on kiertänyt laajalti USAssa, jossa vuonna 2022 hänet valittiin vuoden esiintyjäksi Finlandia Foundation National -järjestön toimesta. My Finnish Soul on koskettava nostalgiakokonaisuus kuulijoille ympäri maailmaa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.