FI / EN

Duo HE.ART

Duo HE.ARTissa kokoonpanon Eveliina Jaatinen ja Henri Marjamaki.
Seuraavat keikat

Esittely

Duo HE.ART on Henri Marjamäen ja Eveliina Jaatisen energinen ja taitava duo, joka esittää monipuolista pop/soul/jazz-musiikkia värikkäällä otteella. Henri ja Eveliina ovat kokeneita ammattilaisia, jotka rakastavat työtään ja tuntevat yleisönsä tarpeet. Duo HE.ARTin esityksissä voi aistia soittamisen ilon. Kaksikon keskinäinen kemia toimii, ja soitossa on sähäkkää särmää sekä rentoa svengiä genrestä riippumatta. Duon ohjelmisto lepää tuoreiden hittien ja vanhojen klassikoiden tasapainossa.

Henri Marjamäki on kitaristi, jonka soitosta kuuluu pitkän muusikkouran aikana kypsynyt hienostunut vahva jazzsoundi. Hän on ansioitunut Turku Jazzin vuoden artistina ja soittanut myös lukuisten Suomen eturivin artistien taustalla, kuten Saara Aalto, Diandra, Sami Saari, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Pepe Willberg. Pianisti-laulaja Eveliina Jaatinen on musiikin monipuolinen ammattilainen, jota on verrattu Suomen omaksi Alicia Keysiksi. Duo HE.ART on keikkaillut vuodesta 2016 alkaen. Henriä ja Eveliinaa yhdistää rakkaus afroamerikkalaiseen rytmimusiikkiin, josta duon tärkeimpinä esikuvina ovat Stevie Wonder, Michael Jackson ja George Benson. 

Tämä duo sopii elämykselliseen yritystapahtumaan, tunnelmallisille syntymäpäiville, rennon tyylikkäälle illalliselle – tilaisuuteen, johon halutaan vauhdikasta hyväntahtoista energiaa ja pehmeän koskettavaa tunnelmaa. Voit tilata Henriä tai Eveliinaa keikalle myös erikseen soolona.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Henri Marjamäki – kitara

Eveliina Jaatinen – laulu ja piano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.