FI / EN

DJ Amanda Harkimo

Amanda Harkimo, Dj
Seuraavat keikat

Esittely

Dj Amanda Harkimo on asiakaspalveluhenkinen dj, joka spiikkaa tarvittaessa ja pitää huolen siitä, että juhlissasi soi asianmukainen musiikki. Hän soittanut levyjä jo vuodesta 2007.

Amandan biisivalintoja olet voinut kuulla yökerhokeikkojen lisäksi Jokereiden peleissä. Amanda toimii yökerho- ja yrityskeikkojensa lisäksi Jokereiden residenssi-dj:nä. Amanda on ollut kahdesti Suomessa järjestettyjen jääkiekon MM-kisojen virallinen DJ.

Amanda  on tullut tunnetuksi mm. Viidakon Tähtöset tv-ohjelman voittajana, Big Brother -tv-ohjelman kilpailijana ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelman toisen kauden kilpailijana.

Tämä Dj hallitsee niin  yökerhojen tanssilattiat täyttävät hittibiisit, kuin myös tarvittaessa rockin, hiphopin ja suomipopin.

– Omasta mielestäni  DJ-urani suuriin saavutus tähän mennessä on ollut Weekend-festivaaleilla soittaminen vuonna 2013. Soitan mielelläni erilaisissa tilaisuuksissa yökerhokeikkojen lisäksi, Amanda sanoo.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit