FI / EN

DJ A. Myllykoski

Dj. A. Myllykoski
Seuraavat keikat

Esittely

DJ A. Myllykoski on Helsingistä kotoisin oleva taiteilija, säveltäjä, tuottaja ja maineikas DJ.

DJ:nä Aleksi soittaa laajasti eri musiikkigenreiden saroilla. Artisti on tunnettu nimi Helsingin kuumimpien ja siisteimpien klubipaikkojen joukossa. Hän on toiminut DJ-ammattilaisena vuodesta 1996. Hän esittää myös live-settejä Aleksi Myllykoski -nimellä sekä dj-settejä yhteistyössä muusikoiden, kuten saksofonisti ja klarinetisti Tapani Rinteen kanssa.

Musiikillisesti Aleksi Myllykoski kerää ideoita tuotantoonsa useista eri genreistä. Luodut rytmit ja äänitekstuurit ovat tyypillisesti syviä ja melankolisia, ja niissä on aavistus pimeyttä. Yleensä hän saavuttaa tämän kokeilemalla kaikenlaisia ​​kuviteltavissa olevia ääniä. Tuotannossa kuulet mm. dubia, ambientia, dronea, kokeellista musiikkia ja doom jazzia.

Albumi St. Virus on julkaistu digitaalisena ja vinyylinä (2022). Minimaalista, melankolista ja syvän henkistä noirjazzia elektronisella otteella! Levyllä kuuluu Aleksi Myllykosken poikkeuksellinen ja omaperäinen soundi.

 


 

DJ A. Myllykoski is an artist, composer, producer and reputed deejay hailing from Helsinki, Finland. As a deejay Aleksi plays on a remarkably wider scale. A household name among the hottest and coolest club venues of Helsinki, He has deejayed as a professional since 1996. He also performs live sets under the name Aleksi Myllykoski and dj set colaborating with musicians like Tapani Rinne.

Musically Aleksi Myllykoski collects ideas for his productions from a wide variety of genres. The generated rhythms and sound textures are typically deep and melancholic with a hint of darkness. Usually he achieves this by experimenting with all kinds of imaginable sounds. Productionwise you can hear dub, ambient, drone, experimental music and doom jazz, just to name some of the influences.

The new album St. Virus will be released digitally and on vinyl in spring 2022. Minimal, melancholic and deeply spirited noir jazz with an electronic twist! This is the extraordinary and original sound of Aleksi Myllykoski.

 


 

DJ A. Myllykoski  aloitti ammattimaisen DJ-uransa 90-luvun puolivälissä. Syynä uravalinnalle oli kiinnostus musiikkia kohtaan ja halu tehdä töitä sen parissa.

Pitkä työhistoria musiikin parissa on jatkunut katkeamattomana aina tähän päivään asti. Ajan kuluminen näkyy ja kuuluu. Näkyvä muutos saattaa olla parran harmaantuminen. Kuultava kehitys on pitkän työkokemuksen saavuttamisen artistille suoma, keikoilla soivissa levyvalinnoissa heijastuva musiikin syvemmän luonteen ymmärtäminen. Keikkasetit ovat eklektisiä termin positiivisessa merkityksessä.

Loputtomalla uteliaisuudella viritetty rakkaus musiikkia kohtaan on säilynyt samana läpi vuosien ja kasvattanut näin miehen ymmärrystä DJ:n työtä ja itse musiikkia kohtaan. Tämän kattava musiikkitietous mahdollistaa laaja-alaisen keikkailun monentyyppisissä tapahtumissa. Musiikillinen linja keikoilla voi olla kaikkea housen ja jazzin väliltä.

A. Myllykoski on keikkaillut lukuisissa Helsingin yöelämän keskeisissä paikoissa toimien myös niissä resident DJ:nä. Näistä muutamina mainittakoon Ravintola Teatteri, Ahjo ja König.  A. Myllykoski on toiminut tuottajana lukuisissa klubeissa, kuten Söndag Jazz -klubissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit