FI / EN

A. Myllykoski ja Antti Hynninen

DJ A. Myllykoski ja saksofonisti Antti Hynninen
Seuraavat keikat

Esittely

DJ A. Myllykoski ja saksofonisti Antti Hynninen muodostavat duon, jonka tyylikäs improvisoitu musiikki luo tilaisuuteen ainutlaatuisen tunnelman. Raameina toimivat DJ A. Myllykosken rakentamat rytmit ja saksofonisti Antti Hynnisen soitanta. Duon pystyy esittämään niin rauhallista taustamusiikkia kuin tanssittaviakin settejä.

Pitkään yhdessä keikkailleella duolla on esiintymiskokemusta niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin juhlista sekä yleisötapahtumista. A. Myllykoski on pitkän linjan ammatti-DJ, joka on keikkaillut lukuisissa Helsingin yöelämän keskeisissä paikoissa. Hän tunnetaan myös Söndag Jazz -tapahtuman tuottajana.

Antti Hynninen on Suomen kysytyimpiä saksofonisteja. Hänen soittoaan voi kuulla muun muassa Tuomari Nurmion, J. Karjalaisen, Hanoi Rocksin, Ricky-Tick Big Bandin, Tuomon, Jannan ja Egotripin levyillä. Antti on myös useaan kertaan palkittu säveltäjä, joka omien yhtyeidensä levyjen lisäksi on säveltänyt musiikin yli kolmeenkymmeneen teatterin, tanssin ja uuden sirkuksen esitykseen.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit