FI / EN

Divine miss Monroe

Seuraavat keikat

Esittely

Divine miss Monroe by Anni Inginmaa

Ikoninen näyttelijä-laulaja Marilyn Monroe oli monien jumaloima ja rakastama. Tämä legendaarinen nainen saapuu viihdyttämään uuden shown ja tuttujen laulujensa myötä. Ammattitanssijat ja muusikot luovat tähdellemme erinomaiset puitteet eikä puvustus himmene hänen loistossaan – lupaamme, että päällä on muutakin kuin Chanel 5:sta. 

Marilynin hahmon takaa löytyy Anna Inginmaa. Hän on karismaattinen jazzlaulaja, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan. 

Divine miss Monroe  on erittäin toimiva vaihtoehto Show & Dinner -iltaan: esim esitys rakentuu kolmesta osasta; illallisen alussa pianisti luo tunnelmaa musiikillaan 30-40 min. ajan. Ruokailun lomassa on 15 minuutin show ja jälkiruoan päätteeksi alkaa varsinainen pääshow, jonka kesto on noin 30 minuuttia. Mukaan on mahdollista saada myös kaksi tanssijaa.  

Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!  

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit