FI / EN

Divet Show by Marko Vainio

Divet Show, drag show, miss divet dy marko vainio
Seuraavat keikat

Esittely

DIVET SHOWN takaa löytyvä alansa johtava drag-tähti Marko Vainio on kiistämättä yksi maamme kovimmista viihdyttäjistä. Tällä kansainvälisestikin palkitulla impersonaattorilla on takanaan yli 2500 showta ja hänellä on hallussaan yli 100 tähteä vuosien varrelta.

Markolta luonnistuvat niin kotimaiset, ulkolaiset kuin euroviisuista tutut tähdet; Dolly Parton, Whitney Houston, Anastacia, Elton John, Freddie Mercury, Conchita Wurst, Loreen, Carola Häggkvist, Vesala, Ellinoora, Jorma Uotinen, Lea Laven ja monet muut.

Divet Show on tunnettu näyttävistä asuista, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja vauhdista, jolla hahmot vaihtuvat yleisön edessä hämmästyttävän nopealla tahdilla. Marko muuntautuu sekunneissa hahmosta toiseksi asujen, peruukin, piiruntarkan mimiikan ja kasvojen mikroilmeiden avulla.

Divet Show on nostanut tunnelman jo 20 vuoden ajan niin erilaisissa yritystilaisuuksissa kuin maan suurimmissa teatterisaleissa sekä risteilyaluksilla.

Sisältö katsotaan aina yleisön kansallisuus- ja ikäjakauman mukaan. Toimivin ja suosituin setti on Greatest Hits -show, jossa lavalla pyörähtävät kovimmat kotimaiset sekä ulkolaiset tähdet aina Paula Koivuniemestä Celine Dioniin ja Beyoncesta Erika Vikmaniin. Välillä mukana viihdyttävät myös politiikan ja median ajankohtaiset hahmot.

Shown pystyy tekemään myös kokonaan kotimaiseksi tai kansainväliseksi vieraiden painotuksen mukaan. Shown kesto on noin 30 minuuttia, mutta pituutta voi muokata tilaisuuden mukaan.

Showhun on mahdollista lisätä 2 tai 4 tanssijaa, jolloin shown näyttävyys kasvaa entisestään. Shown pituus tanssijoilla toiveesta riippuen 30 – 45 min.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit