FI / EN

Diandra

Diandra
Seuraavat keikat

Esittely

Huikeaääninen laulaja Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra tuli alunalkaen yleisölle tutuksi mm. Tähdet, tähdet -ohjelmasta, sittemmin lukuisista muista tv-ohjelmista, mm. supersuositusta Elämäni biisi -ohjelmasta ja lukuisista konserteista. Unohtamatta Idols-voittoa, jonka kautta upea laulajatar ponnahti suureen julkisuuteen.

Diandran on julkaissut jo kaksi omaa albumia Outta My Head ja Dynamiittii. Mainittakoot viimeisimmältä singlelohkaisut Paha poika ja Onni on, jotka nekin ovat soineet ahkerasti soittolistoilla. Diandran on duetoinut singleillä mm. Mikael Gabrielin (Päästä mut pois / Viimeisen kerran), Uniikin (Niin hyvä on) ja Cheekin kanssa (Fiiliksissä / Huitoo).  Diandran esittämä kappale Light Up the Ice, soi myös taitoluistelun MM-kilpailujen tunnuskappaleena.

Diandra on julkaissut myös oman joulualbumin Kerran joulukuun aikaan. Nimikkokappale on poiminta animaatioelokuvasta Anastasia. Laulajatar on nähty myös monissa joulukonserteissa ja -kiertueilla.

• Kysy Diandran konsertteja ja yritysesiintymisiä MagnumLivestä. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit