FI / EN

Astrid Nicole

Astrid Nicole
Seuraavat keikat

Esittely

Astrid Nicole on panamalais-suomalainen artisti, jolla on yli 10 vuoden kansainvälinen kokemus esiintyjänä. Laulu-uran hän aloitti kotimaassaan. Soolouralle haluava Astrid osallistui Karaoke World Championships 2016 Kanadassa sekä Singer of the Year 2017 (IPOP) kilpailuun Los Angelesissa voittaen molemmissa. 2018 hän esiintyi lämmittelijänä maailmankuululle CNCO-poikabändille Panamassa.

Astrid ihastui Suomeen ollessaan Helsingissä järjestetyssä Karaoke World Championchips kilpailussa kutsuttuna esiintyjänä 2019, jonka jälkeen hän osallistui The Voice of Finlandiin myös vuonna 2019 sekä myöhemmin 2021 TVOF All Stars, joka toi hänelle kansainvälistä huomiota. 2020 Astrid esiintyi All Together Now Finland -ohjelmassa (Nelonen) sekä 2021 Joulu Tapiolassa -konsertissa Metro Areenalla (YLE TV1). Omien soolokeikkojen lisäksi Astrid on esiintynyt vokalistina Waldo’s Peoplen mukana kaikkialla Suomessa klubeilla ja isoilla festivaaleilla.

Ensimmäisen singlensä Libre hän julkaisi 2015 ja teki radio- sekä TV-promootiokierroksen Panamassa. Hän on julkaissut monia kappaleita yhteistyössä mm. JS16, Devinity, Sielo, Owen Norton, Viva La Panda ja Idetto kanssa.

Uutta musiikkia julkaistaan nyt Tuukka Heikkisen kanssa, joka yhdistää Pop, R&B ja Latin rytmejä luoden täysin uuden tyylin mahdollistaen hänen oman musiikillisen polun.

Astrid esiintyy täyden bändinsä kanssa tai pienemmissä tilaisuuksissa rumpali/DJ:n kanssa. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Astrid Nicole – special shows

Astrid Nicole All Time Divas – Show -koostuu isoimmista RnB-, Soul- ja Pop-hiteistä monilta vuosikymmeniltä.

Yhdestä pitkästä setistä koostuva show pitää sisällään isoa meininkiä ja taiturimaista laulua sekä soittoa. Astrid on valinnut kappaleet, joissa hänen äänensä pääsee loistamaan ilman rajoja.

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.