FI / EN

Arja Koriseva

Juontaja ja puhuja Arja Koriseva
Seuraavat keikat

Esittely

Laulaja Arja Koriseva on myös puhuja ja luennoitsija.

Miten arjessa jaksaa? Mistä eväitä ajan jakamiseen perheen ja työn kesken? Millaisia eväitä asiakaspalveluun?

Konsertti- ja teatterilavoilla loistava Arja Koriseva kokee hyvin samankaltaisia asioita arjessaan, kuin kaikki muutkin asiakaspalvelussa olevat ihmiset. On osattava sosiaalista uimista ja mukauduttava tilanteisiin, jotka tulevat esiin äkisti ja arvaamatta.

Arja on toiminut yli 25 vuotta viihteen kärkiryhmässä, esiintyvänä taiteilija ja yrittäjänä. Millaisia haasteita hän on yrittäjänä kokenut? Miten hän on yrittäjänä mukautunut muuttuviin tilanteisiin? Miten hän jakaa aikansa perheen ja työn kesken? Mistä hän saa voimaa ja jaksamista työhönsä?

Arja antaa myös hyviä käytännön neuvoja, miten omaa esiintymistään voi parantaa ja miten mokan voi kääntää voitokseen. Huumori ja ilo ovat tärkeitä lääkkeitä myös tämän päivän kovassa yritysmaailmassa!

Luento: Ilta Arjan kanssa

Ilta Arjan kanssa on noin 70 min. luentokokonaisuus, jossa Arjan mukana on pianisti Minna Lintukangas. Arjan puheen välissä ohjelmakokonaisuudessa myös musiikkiesitykset tukevat luennon sanomaa ja antavat hetkeksi erilaisen näkökulman ajatuksille ja oivalluksille.

Lopuksi sana on vapaa ja Arja vastaa yleisökysymyksiin.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit