FI / EN

Apollo Orchestra

Apollo Orchestra, bilebändi.
Seuraavat keikat

Esittely

Apollo Orchestra on yksi Uudenmaan monipuolisimmista bilebändeistä. Elegantti, raikas, nykyaikainen ja ajaton. Bändin kolmekieliset solistit taittavat kaikki bileklassikot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Bändi on toiminut mm. Elastisen lämppärinä, Virve Rostin sekä Nicke Lignellin taustabändinä ja tehnyt vuosien aikana yli 400 keikkaa. Bilepumpun vetonaulana toimii kahden solistin sulosointuinen yhdistelmä – Annette Clarissa Lundell ja Oscar Gräsbeck. Mies- ja naisäänen yhdistelmä stemmoineen on korvia hivelevän ihana kokemus. Apollon erikoisuutta ovat vanhat discoklassikot sekä päivän kuolemattomat tanssilattian räjäyttäjät.

Koska Apollo on viihdyttänyt yli satoja yrityksiä, häitä, yksityishenkilöitä ja järjestöjä, bändin ohjelmisto on harvinaisen laaja. Bändi on erikoistunut kansainvälisiin bilehitteihin aina 60-luvun ikivihreistä päivän radiobängereihin. Apollo Orchestran ohjelmisto rakennetaan ainutlaatuisella tavalla – saat aina valita suosikkikappaleesi bändin yli 300+ kappaleen ohjelmistosta.

Apollo Orchestra on todellinen biletykki!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Annette Lundell ja/tai Sandra Långbacka – laulu
Oscar Gräsbeck – laulu, koskettimet
Jaakko Penttilä – kitara
Robin Gustafsson – rummut
Samu Jaantila – basso 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.