FI / EN

Antto Terras Roast Show

Antto Terras
Seuraavat keikat

Esittely

Roast on yritystilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin sopiva stand up -tyyppinen ohjelmanumero, jossa sanan säilällä kepitetään milloin mitäkin. Shown sisällöstä vastaa Suomen ensimmäinen, aito ja oikea sekä tuotteliain roast-koomikko Antto Terras. Suuri yleisö tuntee Antton Radio Suomipopin perjantai-iltapäivistä, joissa Antto roastaa ajankohtaisia julkkiksia Popstudion perjantaipaahtimessa.

Firma-Roast

Kriittisen, mutta hauskan grillauksen kohteeksi voidaan asettaa firma itsessään, sen imago, tuotteet, henkilöstö, historia, johto – tai mikä tahansa, millä on merkitystä. Rohkea syö rokan, ja avarakatseinen nauraa itselleen! Jokainen roast on aina täysin uusi ja tilaisuutta varten kirjoitettu. Roastin vetää joko Roastmaster yksin tai hänen seuraansa lavalle voidaan houkutella myös firman hulluimmat ja hilpeimmät. Tämä on tilaisuus, jossa tehdään historiaa, ja puhutaan suoraan eikä selän takana. ”Sillä, jolla on varaa nauraa itselleen, on varaa mihin tahansa!”

Julkkis-Roast

Julkkiksia on vihdoinkin alettu roastaamaan myös Suomessa, eikä tälle hienolle perinteelle näy loppua! Mm. Janne Kataja, Matti Nykänen, Sakari Kuosmanen ja Anu Saagim ovat jo saaneet osansa, mutta paljon on vielä tekemättä. Julkkis-Roast on ainutkertainen ja tappohauska sielunmessu, jossa stara joutuu kuulemaan tekemisistään muiden julkkisten ja koomikoiden muistuttamana. Näissä esityksissä kieli ei todellakaan ole keskellä suuta, se on poskessa.

Julkkis-Roast on maukas ja ainutkertainen vaihtoehto, kun halutaan erottua ja järkyttyä. Roastin kokoonpanoa voidaan säädellä paikkakukunnan tai toimialan mukaan, sillä kaikkialta löytyy aina joku, jonka kustannuksella on kiva kikattaa. Julkkis-Roastilla on huutonaurutakuu!

Katso videot Radio Suomipopin sivuilta:

 

The roastmaster Antto Terras

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit