FI / EN

Anneli Mattila

Seuraavat keikat

Pe 26.4.24

Poleeni, Pieksämäki klo 18

La 27.4.24

Joensuun Konservatorio klo 18

Pe 17.5.24

Kunnonpaikka
Siilinjärvi

La 1.6.24

Valasranta
Yläne - Pöytyä

Pe 21.6.24

Uittamo Paviljonki
Turku

La 22.6.24

Iitiän lava
Lappeenranta

La 29.6.24

Viihdekeskus Hojo Hojo
Tuusniemi

La 6.7.24

Kaarihovi
Teuva

Pe 12.7.24

Tangomarkkinat
Seinäjoki

La 13.7.24

Hallin lava
Perniö - Salo

Su 14.7.24

Kalliojärven Viihdekeskus, Isokyrö klo 15

Esittely

Estradien tummaääninen ilopilleri Anneli Mattila on yksi Suomen suosituimmista viihdyttäjistä tanssipaikoilla ja ravintoloissa. Hänen mukaansatempaava esiintyminen ja vuorovaikutus yleisön kanssa tuo huvi-iltoihin lämpimän ja aidon tunnelman.

Levytykset

Annelin albumit ovat soineet ahkeraan radiokanavilla. Ensimmäisen levytyksensä Anneli julkaisi jo vuonna 2000. Sen jälkeen häneltä nopeassa tahdissa neljä pitkäsoittoa: Suojaan, Laulun lahjan sain, Luottaa huomiseen ja Soita mulle.. Seitsemäs taivas -albumi valittiin Kuukauden levyksi paikallisradioiden toimittajien valinnalla. Albumilta julkaistiin myös ennakkosinglet Hei pianomies, Et saa musta emäntää  ja Sinä huomasit ne linnut.

Uusi Oma maailma -albumi julkaistiin kesäksi 2019, ja se voitti sekä Kuukauden levy että Vuoden levy -palkinnon paikallisradioiden äänestyksessä.

Palkinnot

Anneli on saanut ansaittua huomiota urallaan musiikkitahoilta: hänet on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden iskelmätulokkaaksi. Anneli on nähty myös Syksyn Sävel -kilpailussa (MTV3) kappaleella Sun.

Yhtye: Recados

Lataa juliste (PDF)

Lue lisää

Lisätiedot

Diskografia

2019, tulossa CD
2012, Seitsemäs taivas, CD (valittu Kuukauden levyksi)
2009, Anneli Mattila, 40 unohtumatonta laulua, kokoelma-CD
2009, Anneli Mattila, Legendat, kokoelma-CD
2008, Soita mulle, CD
2007, Luottaa huomiseen, CD
2006, Laulun lahjan sain, CD
2005, Suojaan, CD
2004,  Minun joululauluni, Anne Mattila & siskot, CD, (v. 2004 joululevy/radioiden musiikkitoimittajat)
Lisäksi lukuisia singlejä, joista mainittakoon Syksyn Sävel -kappale Sun (2012).

Taustaa

Keikka-uran oman bändinsä kanssa Anneli aloitti varsinaisesti vuonna 2003, vaikka olikin sitä ennen jo esiintynyt siskonsa Annen kanssa lukuisilla keikoilla. Siitä lähtien Anneli on kiitänyt iskelmätaivaan tähtiradalla kirkkaana. Annelin ensimmäinen tv-esiintyminen tapahtui Tampereella 2002 ohjelmassa ”Saanko luvan” ja sen jälkeen hänet onkin nähty vierailemassa monissa TV-ohjemissa. Vuonna 2003 Anneli osallistui Idols-kilpailuun, josta hän kuitenkin myöhemmin itse päätti vetäytyä. Mattilan sisarukset ovat levyttäneet myös yhteisen joululaululevyn ja esiintyneet yhteiskonserteissa.

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.