FI / EN

Ami Aspelund

Ami Aspelund, konsertti, 50-vuotta estradilla
Seuraavat keikat

Esittely

Ami Aspelundilla on pitkä kokemus esiintyvän artistin työstä. Hän on tuottanut omia show-ohjelmistoja sekä esiintynyt kabaree-estradeilla, konserttisaleissa, gaalatilaisuuksissa, yritystapahtumissa ja pienimuotoisissa klubi-illoissa. Myös TV-työ, teatteri- ja musikaalinäyttämöt ovat artistille tuttuja areenoita.
Ohjelmistot räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan. Pop- ja rockhitit, jazz, blues, latinorytmit ja etnomusiikkikuuluvat repertuaariin. Myös sävellettyjä runoja on mahdollista esittää laulelmatyyppisissä iltamissa.

Levyjulkaisut Piazzollan Libertango suomeksi sekä Floden-duetto norjalaisen Erik-André Hvidstenin kanssa ruotsiksi ja norjaksi ovat suuntaa-antavia musiikki-tyylilajeja bluesin, balladien ja näytelmämusiikin ohella.

Vuonna 2023 tuli kuluneeksi 50 vuotta, kun Ami käynnisti laulu- ja esiintymisuransa; Vuonna 1973 ura siivitti hitti Apinamies. Sinussa on roimaa alkumiehen voimaa… Juhlan kunniaksi hän julkaisi uuden albumin Amin albumi – 50 vuotta elämää estradilla.

Ami julkaisee edelleen aktiivisesti uutta musiikkia. Hän esiintyy rinnallaan ROOTS UP! -bändi, jonka kanssa on niinikään julkaistu levymusiikkia.

Show-vaihtoehdot

Amin albumi – 50 vuotta elämää estradilla
Katsaus Amin uraan 50 vuoden ajalta sekä ajankohtaisia Amin repertuaari-kappaleita ja numeroita tänä päivänä. Säestys: Jasse Varpama, piano, Hannu Rantanen, basso, Topi Kurki, rummut, Sampo Hiukkanen, viulu & foni.

• Jassami – duo-esiintyminen
Räätälöity ohjelma tilaisuuden mukaan pianisti Jasse Varpaman kanssa

• Så in i Norden
Pohjoismainen teema, tunnettuja  lauluja sekä uutta musiikkia Pohjoismaista. Säestys: Teddy Granroth/ Henrik Wikström

• ROOTS UP! 
Bluesia ja R& B.tä myös suomeksi

 

Lue lisää

Lisätiedot

Kysy myös puheiden ja presentaatioiden pitämiseen sekä äänenkäyttöön liittyviä koulutuspaketteja.

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit