FI / EN

Amaryllis Yamamoto

Putous-hahmo Amaryllis Yamamoto, MIkko Penttilä
Seuraavat keikat

Esittely

Nippon-kerholainen Amaryllis Yamamoto on japanilaisuuden suurystävä. Amaryllis ihannoi kaikkea siihen liittyvää mm. piirroselokuvien manga- ja animehahmoja. Onpa hän myös Pokémon-kouluttaja, joka metsästää viimeistä ”hahmoa”.

– No jos mä en saa kiinni vikaa pokémonia, niin sit mä oon varmaan ihan mursk.

– Kinsei sei kimono nippon!  Se on nipponlaisten voimahuuto ”yhdessä me ollaan vahvempia”.

Tämä hurmaava, pling-plingiä rakastava nuori nainen rakastaa myös japanilaista ”fasionia” sekä nettikauppoja, ja on ostanut kengät ”mokomaki-monomajasta”.

– Sugoi! – Ei thoudellakaan!

Erityisesti lasten rakastama Amaryllis Yamamoto Mikko Penttilän luoma hahmo, joka on esiintynyt myös tv:ssä kevätkauden 2018 Putous-sketsihahmona.

Lue lisää

Lisätiedot

Asiakaspalaute

– Kiitokset Mikko Penttiselle erittäin onnistuneesta Amaryllis Yamamoton vierailusta meidän Matkailugaalassa viime perjantaina. Monet tulivat illan aikana meille kehumaan esitystä ja se olikin meistä oikea illan piristysruiske. Esitys oli ammattimaisesti hoidettu ja hyvin rakennettu ja voimme mielellämme suositella hänen esityksiä myös muille yrityksille ja yhteisöille. 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit