FI / EN

Almost Famous

Almost Famous Coverband kuva
Seuraavat keikat

Esittely

Almost Famous on uusi yksityis- ja yrityssektorille suunnattu maailmanluokan bilebändi. Kotimaisten ja kansainvälisten huippuartistien luottomuusikot tuovat tilaisuuteesi hittejä ja glamouria. Almost Famous -yhtyeen jäsenet ovat tehneet töitä seuraavien artistien kanssa: Enrique Inglesias, Womack & Womack, Mariska, Mari Rantasila, Antti Railio, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari sekä brittisoulin legendat Vanessa Haynes, Noel McKoy ja Imaani.

Yhtyeen johtajalla Kari Paavolalla on pitkä kokemus yritystilaisuuksista ulkomailta. Asuessaan 12 vuotta Lontoossa hän teki yhteistyötä suosituimpien yökerhojen ja lukuisten yritysten kanssa. Esiintyessään festivaaleilla ja yritystapahtumissa mm. Englannissa, Ranskassa, Italiassa, Itävallassa Karille on muodostunut erinomainen näkemys ja halu palvella asiakasta asiakasryhmän ikäjakauma ja kulttuuri huomioiden.

Almost Famous soittaa musiikkia jokaiselta vuosikymmeneltä tilanteen luonteesta riippuen. Almost Famous valitsee yli 15 vuoden ammattitaidollaan oikean musiikin juhliisi ja tekee bileistä ikimuistoiset.

Kari Paavola: Rummut & laulu

Juuso Torpakko: kitara &laulu

Yo-Knee: Basso & laulu

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit