FI / EN

Ali Jahangiri

Ali Jahangiri, standup-esiintyjä
Seuraavat keikat

Esittely

Ali Jahangiri on koko Suomen tuntema stand up -koomikko ja juontaja. Ali on monessa sopassa keitetty, rakastettu iranilaistaustainen viihdeammattilainen, joka tunnetaan niin radiojuontajana kuin monista TV-ohjelmista. Ali on tullut tutuksi suomalaisille myös komiikastaan, jossa hän heittää tarinaa mm. ennakkoluuloista maahanmuuttajia kohtaan.

Streamaus-keikat

Alin konseptoitu VirtuALI -show on yrityksille ja yhteisöille suunnattu kokonaisuus, joka on Alille ominaiseen tapaan räväkkä ja soveliaisuuden rajoja hipova.

Ali Jahangiri on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomalainen koomikko, joka on striimannut koko illan esityksensä, Ali Ihmemaassa, legendaariselta Helsingin Kulttuuritalolta. Samalla Ali rikkoi myytin siitä, voiko stand up -komedia toimia striimattuna.

Esitys voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan striimattuna tai niin, että osa yleisöstä on paikalla livenä. Kesto n. 20 – 30 minuuttia.

Esityskielet: Suomi ja Englanti.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit