FI / EN

Aleksi Litovaara

Aleksi Litovaara hymyileväisenä.
Seuraavat keikat

Esittely

Hymyn voimaan uskova Aleksi Litovaara haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.

Läsnäolon voima ja sen aikaansaama rento valppaus ovat oivalluksia, joita Aleksi haluaa auttaa asiakkaita kokemaan. Pakottavan ja uuvuttavan suorittamisen korvautuessa kirkkaalla ja keskittyneellä mielellä sujuu työkin tuloksellisemmin. Lisääntynyt energisyys löytyy luontaisten vahvuuksien tai sisäisen palon vahvistumisesta. Inspiroivimpia ovat hetket, joissa asiakkaat löytävät sisäisen ponnahduslautansa ja pääsevät nauttimaan optimaalisesta suorituskyvystään.

Työelämän muokkautuminen tarkoituksenmukaisempaan suuntaan – niin yksilön kuin yrityksenkin näkökulmasta – lähtee halusta kohdata ihminen ja nähdä heistä jokaisessa vahvuudet sekä piilevä potentiaali.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Luennot, valmennukset ja innostuspajat

Aleksi Litovaara on pitänyt organisaatioissa, tapahtumissa ja seminaareissa räätälöityjä luentoja, valmennuksia, innostuspajoja ja työhyvinvointi prosesseja mm. näillä otsikoilla:

  • Business, leadership ja performance coaching – yritysvalmennus
  • English keynote titles – mindfulness
  • English keynote titles – positive psychology and solution focus
  • Itsemyötätunto – self-compassion
  • Mindfulness ja johtaminen työssä
  • Mindfulness työssä, työpaikalla ja työyhteisössä
  • Positiivinen psykologia, ratkaisukeskeisyys ja voimavarakeskeisyys
  • ​Urheilu

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit