FI / EN

Aki Palsanmäki

Aki Palsanmäki, huutokauppakeisari
Seuraavat keikat

Esittely

Kansan rakastama huutokauppamestari Aki Palsanmäki on tuttu suomalaisille niin TV:stä kuin  huutokauppanuijan varresta. Tammikuussa 2015 Kultainen Venla -gaalassa Suomen tunnetuimmalle meklarille luovutettiin yksi arvokkaimmista pysteistä: Palsanmäki voitti yleisöäänestyksellä valitun Vuoden parhaan tv-esiintyjän Venlan.

Aki on tekee keikkoja yhdessä Heli-vaimonsa kanssa. Tarvittaessa mukaan lähtee myös tv:stäkin tuttu moniosaaja Markku.

Aki Palsanmäki keikkailee monenlaisissa tilaisuuksissa:

Huutokauppa

Omien Hirvaskankaan huutokauppojen lisäksi Aki ja Heli tekevät paljon huutokauppatapahtumia ympäri Suomen. Huutokauppakeisarin vetämä huutokauppa kiinnostaa yleisöä. Tilaa tämä kaksikko huutokauppaamaan vaikkapa jonkun yrityksen tai hyväntekeväisyyskohteen tuotteita, haluamassanne paikassa.

Juontaja

Aki toimii jouhevasti myös juontajana ja tapahtumaisäntänä yritystapahtumissa, juhlissa ja avajaisissa, joihin tarvitaan positiivista, huumorintajuista ja aitoa rehellistä suomalaista miestä.

Puhuja

Aki Palsanmäki puhuu mieluusti yrittäjyydestä oman kokemuksensa ja tarinansa kautta. Aina ei ole ollut niin ruusuista, mutta aina on notkosta noustu. Jokaisella asialla on tarkoitus.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki sopii hyvin erilaisiin yritystilaisuuksiin pikkujouluihin, tykypäiviin, kesäjuhliin jne.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit