FI / EN

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Seuraavat keikat

Esittely

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu soittaa viidakon iloisinta ja tarttuvinta lastenmusiikkia.

Ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi lavalla pomppii myös kaksi safariasuista kaveria, Tobbe ja Jocke. Tobbe laulaa ja säätää ja Jocke soittaa kitaraa. Aarne hassuttelee ja keksii aina jotain kepposia, ja soittaa viidakkorumpuja, niitä, joita kutsutaan myös kongarummuiksi. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen ja ratkiriemukkaan esityksen koko perheelle.

Macke Granbergin ja Tomas Nybergin kirjoittamaa musiikkia on katsottu ja kuunneltu Youtube-kanavalla jo yli 300 miljoona kertaa ja vuonna 2024 Aarne pääsi myös valkokankaalle elokuvan muodossa (ensi-ilta 9.2.2024).

Katso Aarne Alligaattori Viidakkoystävät – Movie trailers (premieres the 9th of February 2024)

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on julkaissut musiikkivideoiden lisäksi satukirjan sekä ruotsinkielistä musiikkia useamman CD:n voimalla. Lisäksi on julkaistu DVD Arne Alligators musikäventyr.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu musisoi ja hauskuuttaa lapsia ja lastenmielisiä – sekä suomeksi ja ruotsiksi.

Arne Alligator & Djungeltrumman roar och sjungar också på svenska. Se sidan.

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Tällainen on Aarne

Aarne on kymmenvuotias alligaattori, joka on kotoisin viidakosta päiväntasaajalta. Aarne on aina ollut kiinnostunut soittimista ja musiikista, mutta koulunkäynnistä ei Aarne koskaan piitannut. Pulpetissa istuminen pitkän ja piikikkään hännän kanssa osoittautui kovin vaikeaksi, joten viidakossa aloitettu koulu jäi Aarnelta kesken. Koulun sijaan Aarne päätti keskittyä ihmisten viihdyttämiseen ja ilostuttamiseen musiikin avulla. Kukapa voisi vastustaa rummuttavaa alligaattoria?

Aarne soittaa rumpuja. Alligaattori kun on, Aarnen isot tassut eivät taivu pienempien soittimien soittamiseen. Aarne kyllä tykkää kaikista soittimista, mutta itse hän keskittyy rytmin takomiseen. Aarne on oppinut musisoinnin salat kuuntelemalla ihmisten soittoa. Alligaattorit ovat nimittäin hyviä oppimaan asioita matkimalla! Aarne on oikeastaan aika taitavat rumpali – ainakin ollakseen alligaattori. Mitä alligaattoreihin tulee, Aarne taitaa olla maailman paras rumpali!

Aarne tykkää soittaa lapsille, sillä liian harvat aikuiset oikeasti kuuntelevat musiikkia. Lapset osaavat kuunnella, ja siitä Aarne tykkää. Silloin kun Aarne ei soita rumpuja, hän ui, syö ja nukkuu. Aarne rakastaa etenkin muffinsseja, hedelmiä, ja oikeastaan kaikkea, mitä voi syödä…

Aarnen parhaat kaverit ovat Tumppi, Macke ja kaikki lapset. Aarne haluaa aina tutustua uusiin kavereihin, ja siksi hän kiertää innoissaan soittamassa rumpuja Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu -yhtyeensä kanssa.

Vilkas alligaattori on hyvä innostamaan muita mukaan puuhiinsa. Aarne keksii aika paljon kepposia, joten Aarnen kanssa ei ole koskaan tylsää. Aarne on myös todella taitava uimari, ja kesäisin Aarnen voi nähdä vilaukselta rantavesissä kylpemässä.

Aarne on alligaattoriksi varsin lempeä ja leppoisa tapaus, ja siksi häneen onkin helppo tutustua. Mutta jos Aarnea vetää hännästä, niin silloin Aarnekin närkästyy ja lähtee pois. Aarne ei silti ole koskaan puraissut ketään, vaikka hampaita hänellä on paljon enemmän kuin ihmisillä. Tai no, kerran Aarne puraisi viidakossa erästä hassunkurista apinaa, mutta se onkin sitten jo toinen tarina…

Viidakkorumpu esiintyy 3- tai 6-hengen kokoonpanossa paikasta ja tapahtuman luonteesta riippuen. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista miestä, Tomas Nyberg ja Macke Granberg. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa, mandoliinia.

Julkaisuja:

Arne Alligator spelar på Sveaborg /Aarne Alligaattori ja keikka Suomenlinnassa, Satukirja 2013
Arne Alligators musikäventyr, DVD 2012
Arnes Jul, CD 2011
Lentävä matto, CD 2010
Aarne Alligaattori, CD 2008
Aarne Alligaattori, CDS 2008
Arne Alligator, CD ’03
Jorden runt, CD ’05

Kokoonpano:

Tobias, Jocke ja Aarne Alligaattori

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.