FI / EN

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Aarne Alligaattorin jäsenet.
Seuraavat keikat

Esittely

Kuuletko jo viidakkorumpujen rytmin? Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu esittää lapsille intensiivisen sekä ratkiriemukkaan musiikkihetken. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös Kongo-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu-hurjaa…mutta ei kuitenkaan liian hurjaa!

Albumillaan Aarne Alligaattori on melodisia kappaleita huumorilla, taidolla ja suurella sydämellä tehtynä: lasten ehdoilla, heidän kriittisyyteensä luottaen ja uskoen. Aikuisetkin pitävät musiikista, koska tuotannollinen taso on korkea. Viidakkorumpu tekee musiikillisen tutkimusmatkan, sillä musiikkityylit vaihtelevat laidasta laitaan. On poppia, reggaeta, viisuja, rokkia, countrya ja spagettiwesterniä.  Albumi kestää useamman kuuntelukerran. Levyllä vierailee myös toinen lasten suosikki: Kana. Pirteä artisti on mukana mm. Sademetsä-kappaleessa, jossa Aarne Alligaattori ja Kana tahtovat yhdessä pelastaa maailmaa. Albumi on vauhdikas, rytmikäs ja hauska, vaikka herkkiäkin hetkiä löytyy. Yhtye on säveltänyt kappaleensa itse ja Kana on auttanut tekstien kanssa.

Toinen suomenkielinen albumi on nimeltään Lentävä matto.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on julkaissut myös musiikkivideon ja satukirjan sekä ruotsinkielistä musiikkia neljän CD:n voimalla: Familjerumba, Arne Alligator, Jorden runt ja Arnes Jul. Lisäksi on julkaistu ja DVD Arne Alligators musikäventyr.

Aarne Alligaattori 2008 ja Lentävä matto 2010. Ja ruotsiksi olemme julkaisset vielä yhden albumin ( Arnes Jul) .

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu musisoi ja hauskuuttaa lapsia ja lastenmielisiä – sekä suomeksi ja ruotsiksi.

Arne Alligator & Djungeltrumman roar och sjungar också på svenska. Se sidan. 

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Tällainen on Aarne

Aarne on kymmenvuotias alligaattori, joka on kotoisin viidakosta päiväntasaajalta. Aarne on aina ollut kiinnostunut soittimista ja musiikista, mutta koulunkäynnistä ei Aarne koskaan piitannut. Pulpetissa istuminen pitkän ja piikikkään hännän kanssa osoittautui kovin vaikeaksi, joten viidakossa aloitettu koulu jäi Aarnelta kesken. Koulun sijaan Aarne päätti keskittyä ihmisten viihdyttämiseen ja ilostuttamiseen musiikin avulla. Kukapa voisi vastustaa rummuttavaa alligaattoria?

Aarne soittaa rumpuja. Alligaattori kun on, Aarnen isot tassut eivät taivu pienempien soittimien soittamiseen. Aarne kyllä tykkää kaikista soittimista, mutta itse hän keskittyy rytmin takomiseen. Aarne on oppinut musisoinnin salat kuuntelemalla ihmisten soittoa. Alligaattorit ovat nimittäin hyviä oppimaan asioita matkimalla! Aarne on oikeastaan aika taitavat rumpali – ainakin ollakseen alligaattori. Mitä alligaattoreihin tulee, Aarne taitaa olla maailman paras rumpali!

Aarne tykkää soittaa lapsille, sillä liian harvat aikuiset oikeasti kuuntelevat musiikkia. Lapset osaavat kuunnella, ja siitä Aarne tykkää. Silloin kun Aarne ei soita rumpuja, hän ui, syö ja nukkuu. Aarne rakastaa etenkin muffinsseja, hedelmiä, ja oikeastaan kaikkea, mitä voi syödä…

Aarnen parhaat kaverit ovat Tumppi, Macke ja kaikki lapset. Aarne haluaa aina tutustua uusiin kavereihin, ja siksi hän kiertää innoissaan soittamassa rumpuja Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu -yhtyeensä kanssa.

Vilkas alligaattori on hyvä innostamaan muita mukaan puuhiinsa. Aarne keksii aika paljon kepposia, joten Aarnen kanssa ei ole koskaan tylsää. Aarne on myös todella taitava uimari, ja kesäisin Aarnen voi nähdä vilaukselta rantavesissä kylpemässä.

Aarne on alligaattoriksi varsin lempeä ja leppoisa tapaus, ja siksi häneen onkin helppo tutustua. Mutta jos Aarnea vetää hännästä, niin silloin Aarnekin närkästyy ja lähtee pois. Aarne ei silti ole koskaan puraissut ketään, vaikka hampaita hänellä on paljon enemmän kuin ihmisillä. Tai no, kerran Aarne puraisi viidakossa erästä hassunkurista apinaa, mutta se onkin sitten jo toinen tarina…

Viidakkorumpu esiintyy 3- tai 6-hengen kokoonpanossa paikasta ja tapahtuman luonteesta riippuen. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista miestä, Tomas Nyberg ja Macke Granberg. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa, mandoliinia.

Julkaisuja:

Arne Alligator spelar på Sveaborg /Aarne Alligaattori ja keikka Suomenlinnassa, Satukirja 2013
Arne Alligators musikäventyr, DVD 2012
Arnes Jul, CD 2011
Lentävä matto, CD 2010
Aarne Alligaattori, CD 2008
Aarne Alligaattori, CDS 2008
Arne Alligator, CD ’03
Jorden runt, CD ’05

Kokoonpano:

Tobias, Jocke ja Aarne Alligaattori

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit