In English

MagnumLive

Olli Lepänrinne

Olli Lepänrinne, trubaduuri

Olli Lepänrinne on kitaristi, laulaja ja lauluntekijä, jolla on 20 vuoden keikkakokemus muusikkona, trubaduurina ja viihdyttäjänä.

Monipuolisuus, musikaalisuus, laaja ohjelmisto ja positiivinen asenne tekee Ollista erittäin suositun esiintyjän niin yritys- ja yksityistilaisuuksissa kuin isoimmillakin areenoilla ja takaa tilaisuutenne onnistumisen. Kokoonpano  voidaan räätälöidä juuri teidän tilaisuuteenne sopivaksi. Lepänrinne tekee keikkoja paitsi trubaduurina myös duona, triona ja tarvittaessa isompikin bändi onnistuu.

Ohjelmistossa mm. seuraavien artistien tunnetuimpia hittejä: J. Karjalainen, Beatles, Bruce Springsteen, Kolmas Nainen, Michael Jackson, Eagles, Eppu Normaali, Eric Clapton, Ed Sheeran, Johnny Cash. Myös viihteellisempi ohjelmisto Frank Sinatrasta Nat King Coleen on tyylikkäästi toteutettavissa.

Olli on tehnyt lukuisten suomalaisten artistien kanssa yhteistyötä niin sävellys- kuin sanoituspuolella. Lepänrinteen lauluja on julkaistu eturivin artistien toimesta pitkälti toista sataa kappaletta. Taidokas muusikko on myös keikkaillut monien eri artistien kanssa tehden vuosittain yli 150 keikkaa trubaduurina ja eri kokoonpanoissa.

Artisti on julkaissut aiemmin tuotantoaan nimellä Olli Leppänen, myös albumin: Elämä on tässä -levyn nuorekkaat pop-iskelmät nousivat mukavasti radioiden soittolistoille. Uusimmat singlejulkaisut Olli Lepänrinne -nimellä ovat: Kahta ei karkuun pääse, Silloinkin kun et uskoisi, Kun tie nousee pystyyn ja uusimpana Juna johon en noussut (2021).

Videot

Keikat