In English

MagnumLive

Jukka Jalonen

Jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen

Jukka Jalonen on jääkiekon kolminkertainen maailmanmestarivalmentaja sekä mielenkiintoinen, sanavalmis ja analyyttinen luennoitsija. Viiltävät analyysit tiimijohtamisesta ja erilaisten yksilöiden hiomisesta menestyväksi joukkueeksi ovat Jalosen luentojen kulmakiviä. Pyydä Jukka Jalonen puhumaan, kun haluat tilaisuuteesi taatusti mielenkiintoisen esiintyjän!

Jukka Jalonen on ensimmäinen suomalainen päävalmentaja, joka on luotsannut maansa miehet maailmanmestaruuteen (2011). Nuorten maailmanmestaruus (2016) hiljensi viimeisetkin epäilijät liittyen Jalosen taktiseen älyyn valmentajana. Jalosen luotsaaman miesten joukkueen tuore, kevään 2019 Bratislavan MM-kulta, yhdisti jälleen koko Suomen kansan juhlimaan. 

Maailmasta löytyy Jalosen lisäksi vain yksi toinen jääkiekkovalmentaja, jolla on taskussaan sekä aikuisten että nuorten MM-kultaa. Nyt myös Olympia-kultaa 2022 ja uusimpana MM-kultaa 2022. 

Omakohtaiset kokemukset menestyneen joukkueen valmentajana ja myös katkerat tappiot tekevät Jalosen esityksestä viihdyttävän ja erittäin mielenkiintoisen.

Videot