In English

MagnumLive

Anna Perho

Anna Perho

Oletko ollut viime aikoina liian väsynyt, liian kiireinen tai kärsinyt tunteesta, että et saa tarpeeksi asioita aikaiseksi? Tuntuuko arkesi pelkältä selviytymistaistelulta?

Toimittaja ja käsikirjoittaja Anna Perho puhuu arjen- ja ajanhallinnasta, työssä jaksamisesta sekä oman näköisen elämän luomisesta. Annan luennot räätälöidään kohderyhmän mukaan ja pohjana niissä käytetään Annan kirjoittamia teoksia Anna Palaa – elä omaa elämääsi, älä muiden (2011) sekä Superarkea! – käytännön opas helpompaan elämään (2013).

Suomalaisille Anna on tullut tutuksi muun muassa TV-ohjelmista G-piste (2008) ja Perho tuli taloon (2009-2010) sekä Radio Aallon aamuohjelmasta, jota hän juontaa yhdessä Kimmo Vehviläisen ja Jarkko Valteen kanssa.

Vankan puhuja-ja juontajataustan lisäksi Annalla on kokemusta myös haastattelutekniikan opettamisesta sekä haastattelujen ja paneelien vetämisestä.

Anna Perho – Parempaa ajanhallintaa, toimivaa kommunikaatiota ja kevyempi ilmapiiri työpaikalle. Järkevää ohjelmaa tyky-päiville ja seminaareihin.