In English

MagnumLive

Heidi Kyrö

Heidi Kyrö, konsertit, bilebändi, jazz

Monipuolinen artisti Heidi Kyrö on kuin kotonaan niin bileissä, konserteissa, ravintoloissa ja jazz-tapahtumissa: Taitava laulajatar räätälöi keikkansa aina tapahtumien mukaan ja esiintyy eri kokoonpanojen kanssa ”duosta sinfoniaorkesteriin”.

Pitkän uran tehneen tähden uusimpana valloituksena oli mukanaolo supersuositussa Tähdet Tähdet -ohjelmassa, jossa hän esitti upeasti osaamistaan niin show-tähtenä, kuin monien erilaisten musiikkigenreiden tulkitsijana. Uran varrella Heidi on esiintynyt myös eri teatteriproduktioissa ja Satuhäät-ohjelman juontajana. Taskussa on myös neljä kultalevyä ja vain 15-vuotiaana saatu Tangoprinsessan titteli.

Heidin ohjelmisto on laaja.

Omien laulujen lisäksi, joista mainittakoot mm. Sun Suomineitos oon, Kevät, Päivänvaloon ja Minä ja Alex, Heidi tarjoilee vauhdikasta bailumusaa: Bilemenoa edustavat mm. Fame, It´s Raining Men, Venus., Black Velvet ja Umbrella.  Teemakeikoilla soitetaan mm. Bondeja: The Man With The Golden Gun, All Time High, Diamonds Are Forever, Skyfall…

Bilemusiikin lisäksi Heidi tekee myös jazz- ja rokkikeikkoja eri kokoonpanoilla. Jazzimpaa musiikkia edustavat mm. Smooth Operator, Fly Me To Moon, Toiset meistä, Twist in my sobriety… Heidin rouheampaan keikkasettiin kuuluu esimerkiksi CCR:n hittejä, Nirvanaa, jopa Stratovariusta.