FI / EN

Charles Plogmanin uusi kappale tuo valoa syksyyn

Charles Plogman julkaisee odotettua uutta musiikkia. Uusi single Elämän palo julkaistaan 15.9.2023 ja se on Charles Plogmanin, Mia Laihosen ja Janne Hyödyn käsialaa. Kappaleessa kuuluu Charlesin tunnistettava soundi sekä tanssiin houkuttava melodia. 

• Kuuntele Spotifyssa.

Ajattelin, että olisi mukava aloittaa syksy uudella musiikilla ja tuoda elämän paloa pimeneviin syysiltoihin! Elämän palo on laulu, jonka tarinan kuulija voi tulkita monella tapaa. Toivon, että ihmiset löytävät siitä samaistumispintaa. Kappaleen viesti on universaali: se kutsuu löytämään lohtua, iloa ja elämän paloa vaikeinakin hetkinä. Sitä varten minäkin olen edelleen täällä sytyttämässä pientä iloa ja paloa yleisölle musiikin avulla, Charles kiteyttää. 

Charles Plogman on suosittu esiintyjä ja hän keikkailee aktiivisesti MiSiO-orkesterin kanssa. Vuonna 2009 hänet palkittiin Iskelmä-Finlandia -palkinnolla ja hän on saanut neljä kultalevyä. Charlesin suurimpiin hitteihin kuuluu mm. Jalat alta, Lanka jo palaa ja Pientä unelmaa sekä uusin radiohitti Kaikki pilvet eivät sada. 

 Charles sosiaalisessa mediassa: Instagram | Facebook | Spotify | Youtube | TikTok 

Charles Plogmanin singlen kansi, Elämän palo

Charles Plogman – Elämän Palo, c & p Meir Music 2023