FI / EN

Charles Plogmanilta studiosingle: Mitä teen

Charles Plogman

Charles Plogman on pitänyt yli vuoden hiljaiseloa levyttämisestä. Mitä teen -kappale on ollut jo jonkin aikaa valmiina, odottaen vain oikeaa hetkeä ilmestyä. Se hetki on perjantaina 13 tammikuuta.

Plogman haluaa aloittaa vuoden 2023 uudella musiikilla. Kappale on hänen oma sävellyksensä, sanat lauluun teki Lasse Wikman ja studiossa oli Janne Hyöty, joka on myös sovittanut kappaleen. Kappaleen julkaisee Meir Music/Sugar House Publishing.

– Mitä teen on laulu ihmisestä, joka lähes vahingossa löytää toisen ihmisen. Toiveet ovat piilossa tyynyn alla, ne pitää vain löytää uudestaan. Missä olen, mitä teen, sano vain, niin mä jään. Siinä on tiivistettynä koko tarina. Ei enää loppuja, vain alkuja. Laulu on menevä ja siihen on helppo saada jokaisen tarttumapintaa. Olemme halunneet viime vuosina tietoisesti uudistaa tyyliäni, mutta ei liikaa kuitenkaan. Minusta tässä kappaleessa on sopivasta tuttua, sopivasti uutta ja ennen kaikkea hyvä meininki.

Charlesin keikkakalenteri täyttyy sopivasti vuoden alkaessa. Hän keikkailee MiSiO -orkesterin kanssa. Charles Plogman on saanut Iskelmä-Finlandian, hänet on valittu Vuoden miesartistiksi ja hän on saanut neljä kultalevyä. Hänen soolouransa läpimurtolaulu oli Jalat alta. Muita tunnettuja kappaleita ovat Pientä unelmaa, Lanka jo palaa, Olisitpa täällä, Kaikki pilvet eivät sada, Vanha suola janottaa ja Mä oon täällä.

Charles sosiaalisessa mediassa: Instagram | Facebook | Spotify