FI / EN

Annika Eklund mukana Syksyn Sävelessä kappaleella Suora lähetys

Annika Eklund on tehnyt pitkän uran laulajana ja ammattiesiintyjänä. Uralle on mahtunut useita radiohittejä, isoimpana Shanghain valot -kappale, joka nosti Annikan lopullisesti koko kansan tietoisuuteen. Vuonna 2022  viettää 30-vuotista taiteilijajuhlaansa. 

Annika Eklund on mukana tämän syksyisessä Syksyn Sävel -kilpailussa. Kappaleen nimenä on Suora lähetys ja Annikan semifinaalilähetys nähdään tv:ssä la 1. päivä lokakuuta. Kappale voi kuunnella perjantaina 23.9. suoratoistoissa ja samalla siitä julkaistaan musiikkivideo. 

– Mahtavaa olla mukana Syksyn Sävel 2022-kilpailussa ja täten juhlistaa 30 vuotta taiteilijana! Kiitos Suora lähetys -biisin tekijöille Tiina Vainikaiselle ja Janne Huttuselle. Biisi kuvaa hienosti ja osuvasti uraani ja elämääni. Uskon, että kuulijat voivat samaistua biisin sanomaan, tämä elämä on suora lähetys, pohtii Annika. 

• Kuuntele Spotifyssa

Kappaleesta julkaistaan myös 4K-musiikkivideo: 

– Olen saanut tehdä monipuolista uraa laulajana jo 30 vuotta. Enpä olisi uskonut 13-vuotiaana, kun osallistuin kotikaupungissani Vaasassa nuorisobändin järjestämään laulukilpailuun, että laulamisesta tulisi oikeasti ammattini. Onnea on ollut matkassa ja paljon hienoja, lahjakkaita ihmisiä ympärillä. Sisuakin on vaadittu ja paljon.

– Kiitos musiikin kuuntelijoille, jotka käytte keikoilla ja teatterissa ja kiitos läheisilleni, kollegoilleni ja perheelleni kaikesta tuesta, jonka avulla olen kasvanut näinkin rohkeaksi (vaikka pelkäänkin edelleen esiintymistä). Haluan juhlistaa 30-vuotista laulajantyötäni kaikilla tulevilla keikoilla!

Annika keikkailee aktiivisesti sekä duona että oman bändin kanssa. Annika Eklund Band soittaa oman tuotannon lisäksi klassikkoja menneiltä vuosilta tähän päivään. Kokoonpano on tehnyt keikkoja yhdessä jo vuodesta 2006. 

Nyt Annikan voi tilata keikoille MagnumLiveltä! 


Syksyn Sävel 2022 -semifinaalit nähdään AlfaTV:llä la 1.10. klo 21 ja la 8.10. klo 21 sekä finaali suorana 15.10. klo 21.
Annikan äänestysnro: 0700-79364
(linja aukeaa ma 26.9.)

Annika Eklund, Syksyn SÄvel
Annika pressitilaisuudessa Syksyn Sävel -juontajan Mikael Konttisen jututettavana. 

www: annikaeklund.fi
Facebook: annikaeklundmusic
Instagram: @annikaeklund_official
TikTok: @annikasofiaeklund