FI / EN

Aki Hietalalta joulualbumi: Taas joulujuhla koittaa

Aki Hietala, joululevy

Aki Hietala julkaisee 23. päivä marraskuuta Taas joulujuhla koittaa -joulualbumin. Kappaleet on toteutettu joulua kunnioittaen, pääosin piano – ja harmonikkasäestyksellä.

Levyn masternauha oli painunut unholaan, ja se saatettiin nyt päivänvaloon 25 vuoden jälkeen sen äänittämisestä. Levyllä kuullaan radiosinglenä täksi jouluksi ennakkoon julkaistu Joulu tänään, johon Aki on tehnyt itse sävelen ja sanat. Mukana on myös harvemmin kuultu Taas joulujuhla koittaa, edesmenneen Vilho Kekkosen joululaulu, jonka mukaan levy on saanut nimensä.

Bonuskappaleena on albumin viimeinen laulu, jonka tuotanto on täyteläisempi. Kyseessä on Vexi Salmen sanoittama Joulun sävel. Sen Aki julkaisi muutama vuosi sitten, jolloin Aki menestyi Vexi Salmen lanseeraamassa sävellyskilpailussa. 

 

Taas joulujuhla koittaa, albumi

1. Talven ihmemaa 
2. Jollei jouluna ole lunta
3. Joulu tänään
4. Taas joulujuhla koittaa
5. Jouluaamuna
6. Sylvian joululaulu
7. Tonttu torvinen
8. En etsi valtaa loistoa
9. Arkihuolesi kaikki heitä 
10. Joulupukin maa
11. Oi jouluyö 
12. Jouluyö juhlayö
13. Heinillä härkien kaukalon 
14. Joulun sävel  

Laulu: Aki Hietala / Piano: Marianne Oivo raidat 1-13/ Harmonikka: Visa Wirén 9,10,12,13 / Ohjelmointi, kitarat, basso taustalaulut: Kustaa Kantelinen raita 14.
(Laulujen raidat 1-13 äänitetty JMO-studiolla Jyväskylässä 1997, äänittäjä Sami Varvikko ja raita 14 Cabin-studiolla Helsingissä 2018, äänittäjä Kustaa Kantelinen). Albumi julkaistaan Novelty-levymerkillä ja se on Akin itsensä tuottama.

• Aki Facebookissa

https://youtu.be/5Tkc-N0FC8I