FI / EN

Anna kulta anna

Aki Samuli, Tiina Räsänen: Anna kulta anna -show
Seuraavat keikat

Esittely

Anna kulta anna – Aki Samuli ja Tiina Räsänen – villiä ja viimeisteltyä musiikkiviihdettä!

Mikä fiilis! Tunnelman paikassa kuin paikassa kattoon nostava, uptempoinen ja säkenöivä musiikki-iloittelu on täynnä aikansa tunnetuimpien ikonisten artistien suosituimpia hittejä c-kasettien kulta-ajoilta.

Artistit Aki Samuli ja Tiina Räsänen iskevät ilmoille tuoreella otteella tuulahduksia kotimaisten artistien, mm. Mona Caritan tai Kikan, menestyskappaleista. Tutut biisit laittavat edelleen aina menojalan vipattamaan.

Ohjelmanumeron sisältö on vauhdikas, pääosin vauhdikas kotimainen täyskattaus menobiisejä. Draamankaari saa huippunsa, kun joukossa on jokunen slowari sekä muutama kansainvälisesti tunnetun artistin megahitti.

Nyt ensi kertaa lavaenergiansa ja tunnistettavat äänensä yhdistävät Tiina ja Aki ovat jo ennestään tunnettuja katseita keräävästä näyttävyydestään estradeilla.

Molemmat ovat sanavalmiita ja heittäytymiskykyisiä esiintyjiä, jotka ottavat yleisönsä aina takuuvarmasti – oli paikka tai tilaisuus millainen tahansa. Tässä tuotannossa on haluttu panostaa iloisen ja kuplivan meiningin lisäksi myös visuaalisuuteen, joka näkyy varta vasten suunnitelluissa värikkäissä esiintymisasuissa sekä valaistuksessa. Mukana on ammattilaisista koostuva nuorekas orkesteri, jonka visuaalisuus ja äänimaailma on myös tarkkaan mietitty juuri kyseiseen tyylilajiin sopivaksi.

Esityksen kesto on ensisijaisesti 1 x 90 min. Mahdollista on erikoistapauksissa tai tilaisuuden luonteen niin vaatiessa tehdä myös max. 2 x 60 min. esitys ja orkesterilla on mahdollisuus esittää 1 x 45 min omaa ohjelmistoaan. Esitys sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin fiiliksen nostattajaksi. Estradeina erilaiset sisä- ja ulkotapahtumat, festivaalit, yökerhot, klubit, yritys- ja yksityisjuhlat sekä risteilyt. Myös isoimmille tanssipaikoille Anna kulta anna toimii hyvin loppuillan vetonaulana tai teemailtana. Tämä ilta muistetaan vielä pitkään!

Anna kulta anna – vauhdikasta nostalgiaa tämän päivän twistillä!

• Lue Aki Samulin muista ohjelmanumeroista.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit