FI / EN

Aki Samuli

Aki Samuli
Seuraavat keikat
3532 - 1 - 0

Ti 26.11.24

Savoy-teatteri
Helsinki

Ke 27.11.24

Kotka Satama
Kotka

To 28.11.24

Taidetehdas
Porvoo

Pe 29.11.24

Sigyn-sali
Turku

La 30.11.24

Kerava-sali
Kerava

Ti 3.12.24

Teatteri Provinssi
Salo

Ke 4.12.24

Akustiikka-sali
Ylivieska

To 5.12.24

Pohjankartanon sali
Oulu

La 7.12.24

Kaukametsä-sali
Kajaani

Ti 10.12.24

Kulttuurikeskus Poleeni
Pieksämäki

Ke 11.12.24

Hyvinkääsali
Hyvinkää

To 12.12.24

Sellosali
Espoo

Pe 13.12.24

Kuusankoskitalo
Kuusankoski - Kouvola

La 14.12.24

Vaahterasali
Lahti

Ti 31.12.24

Ruusulinna
Nurmijärvi

Esittely

Aki Samuli – Karismaattinen laulaja ja viihdyttäjä.

Persoonallisen äänensä lisäksi Aki Samuli erottuu edukseen energisestä lavaesiintymisestään sekä heittäytymisestä erilaisiin haasteisiin ja työtilaisuuksiin.

Aki Samuli on uransa aikana tehnyt monenlaista viihdettä: Konsertteja, kesäteatteria, musikaalia, juontajan roolia, lavatansseista yökerho-showhun. Tv:stä tuttu laulajan mottona onkin ”paikassa paikan tavalla” eikä halua rajoittaa taiteellisuuttaan liian kapealla kaistalla.

Bändinsä lisäksi Akia voi tilata myös duokeikoille tai vaikkapa intiimiin konserttiin. Laulukielenä toimii kunniakkaasti suomi! Aki Samulin esiintyy mielellään yksityistilaisuuksissa, tanssilavoilla, huvikeskuksissa, ravintoloissa, festivaaleilla jne. Ei ole paikkaa eikä tilaisuutta, johon tämä komeaääninen mies ei sopisi.

Viihteen moniosaaja

Aki Samulin 10 vuotta kestänyt ura sai alkunsa laulukilpailun voitosta Seinäjoella 2015, josta alkoi uran rakentaminen iskelmätaivaan kirkkaimpien tähtien joukkoon. Tämän mennessä on julkaistu kolme pitkäsoittoa (Sama takki eri mies / Sydämen voimaa /Tahdon),  EP (Aki Samulin Pauloissa), Oman elämänsä kuningas -kirja, sekä monia julkaisuja. Yhteistyötä on tehty monien eri tahojen kanssa.

Laulaja, puhuja, juontaja, roolimalli onkin tehnyt oman näköistä uraansa visuaalisesti ja näyttävästi alusta asti. Nyt muutaman vuoden keikkatauon jälkeen riveihin palannut artisti onkin nauttinut menestyksekkäästä kesäkiertueesta 2024. Lavatanssikulttuurin monimuotoisuutta ja uuden ajan viihdyttäjän roolia ottanut esiintyjä mukautuukin tilaisuuksiin sen luonteen mukaisesti.

Monipuolisen artistiuransa lisäksi Aki Samuli toimii myös kotimaisen maatalouden parissa, ja hänet nähdään Ylen Lomittajat-tv-sarjassa (2024).

Aki Samulin Pauloissa

Lavatanssikulttuuria Paula Koivuniemi tuotantoon perustuen.

Menestyneen kesäkiertueensa (2024) jatkumoksi Aki Samuli tanssittaa ja viihdyttää myös kesällä 2025.

Legendaarisen Paula Koivuniemen tuotantoon perustuva viihteellinen lavatanssi-ilta vie kuulijansa eri vuosikymmenille toinen toistaan upeimpien teosten äärelle. Ohjelmisto on sovitettu Suomalaisten huippumuusikoiden toimesta niin että Aki Samulin uniikkiääni ja persoonallinen karisma pääsee parhaiten esille.

Tuotanto sisältää mm. tango, foksi, chacha, salsa, jive, fusku, hidasvalssi, rumba, hitaat ja nopeat tanssilajit. Tanssilajit esitetään pareittain.

Ohjelmistossa kuullaan mm: Kuuleko yö, Hei buonanotte, Sua vasten painautuisin, Perhonen, Jos luoja suo, Sen siksi tein, Timantti, Sata kesää tuhat yötä ja paljon muita…

Anna kulta anna – Aki Samuli & Tiina Räsänen Show

Mikä fiilis! Tunnelman paikassa kuin paikassa kattoon nostava ja säkenöivä musiikki-iloittelu on täynnä aikansa tunnetuimpien ikonisten artistien suosituimpia hittejä c-kasettien kulta-ajoilta.

Artistit Aki Samuli ja Tiina Räsänen iskevät ilmoille tuoreella otteella tuulahduksia kotimaisten artistien menestyskappaleista. Lue lisää:

Anna kulta anna

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.