FI / EN

Tilaa live-esiintyjät helposti MagnumLiven kautta

MagnumLiven logo, taustalla väriroiske.

Miksi valita MagnumLive?

Kun suunnittelet tapahtumaa, yksi tärkeimmistä tekijöistä on oikeanlaisen live-esiintyjän valinta. Me MagnumLivellä olemme erikoistuneet tarjoamaan monipuolisia ja laadukkaita esiintyjiä, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Olemme 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, ja meillä on laaja kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

Yksi suurimmista eduistamme on kattava artistikattauksemme. Edustamme monia artisteja ja esiintyjiä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattaa käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota juuri sinun tapahtumaasi sopivan esiintyjän, olipa kyseessä sitten yritysjuhla, häät tai suuri festivaali.

Lisäksi olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani. Tämä takaa, että toimimme aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Meidän kanssamme voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja että esiintyjätilaus hoituu vaivattomasti.

Esiintyjän tilaamisen vaiheet

Esiintyjän tilaaminen MagnumLiven kautta on helppoa ja suoraviivaista. Ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä ja kertoa tapahtumasi tarpeista. Voit tehdä tämän joko verkkosivujemme kautta tai soittamalla suoraan asiakaspalveluumme.

Kun olemme saaneet perustiedot tapahtumastasi, aloitamme sopivien live-esiintyjien etsimisen. Meillä on laaja verkosto esiintyjiä, joten voimme tarjota useita vaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun tapahtumaasi. Voimme myös auttaa sinua valitsemaan parhaan esiintyjän tapahtumasi luonteen ja budjetin mukaan.

Kun sopiva esiintyjä on valittu, hoidamme kaikki käytännön järjestelyt puolestasi. Tämä sisältää sopimusten laatimisen, aikataulujen koordinoinnin ja teknisten vaatimusten varmistamisen. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä me huolehdimme kaikesta alusta loppuun.

Esiintyjätilauksen hyödyt

Yksi suurimmista hyödyistä, kun tilaat live-esiintyjän MagnumLiven kautta, on vaivattomuus. Me hoidamme kaikki yksityiskohdat puolestasi, joten voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi. Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa, ja voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Toinen merkittävä etu on laaja valikoimamme. Meillä on esiintyjiä jokaiseen makuun ja tarpeeseen, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tapahtumaasi. Olipa kyseessä sitten pieni yksityistilaisuus tai suuri yleisötapahtuma, meillä on ratkaisu sinulle.

Lopuksi, kun tilaat esiintyjän MagnumLiven kautta, voit olla varma, että saat laadukasta palvelua. Olemme toimineet alalla pitkään ja meillä on vankka kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Asiakastyytyväisyytemme on korkea, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Meidän avullamme voit varmistaa, että tapahtumasi on menestys ja että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja aloitetaan yhdessä unohtumattoman tapahtuman suunnittelu!

Aiheeseen liittyvät artikkelit