FI / EN

Ässät päivitti megalomaaniseen suosioon nousseen Ihanuuteni-biisin – katso lyriikkavideo

Ässät-yhtye

Ässät päätti päivittää megalomaaniseen suosioon nousseen Ihanuuteni-biisin kesäiseen lattarimeininkiin. Kappaleesta on juuri julkaistu lyriikkavideo. 

Oululainen vuonna 1978 perustettu Ässät-yhtye julkaisee uuden version Ihanuuteni-kappaleesta. Ihanuuteni on uudelleen sovitettu Sami Aallon toimesta. Sävellys on Esa Kinnusen ja Harri Koivusen, sanoittajana on toiminut Markku Mäkelä. Alun perin kappaleen on julkaissut rokkibändi Jasmiinin tuoksu.

Ensimmäisen kerran Ässät julkaisi kappaleen Tanssiorkesteri Ässät nimellä, Kuumaa Huumaa -pitkäsoitolla vuonna 1996. Kappale oli mukana kokoelmalevyllä (2014) ja siitä yhtye sai kultalevyn fyysisen levyn myynnistä (10 000 kpl). Orkesteri pokkasi kappaleen striimauksista platinaa vuonna 2023.

– Ässien tuotantoa on pilvin pimein, mutta Ihanuuteni-kappale on ottanut nuorison ja keski-ikäiset haltuunsa, ja olenkin kuorolaulattanut sillä yleisöä keikoilla. Ollaan kiitollisia kaikesta ja kaikille, jotka ovat olleet levyä työstämässä, kertoo Ässien solisti Lare Siltala– Nähdään keikoilla ja kesän tapahtumissa.

Keikkakokoonpano:  Lare Siltala/laulu, rummut, Pekka Peltola, laulu, haitari, koskettimet, Janne Kiuttu, laulu, kitara, basso

Kappaleesta on juuri julkaistu lyriikkavideo:


Ässät  – Ihanuuteni (2024), cds
Julk. 31.7.2024
Säv. Esa Kinnunen, Harri Koivunen, san. Markku Mäkelä, sov. Sami Aalto
MagnumLive Oy 2024

Ässät, Ihanuuteni kansi