In English

MagnumLive

Videotuotanto

yritysvideo, videotuotanto

Tuotamme asiakkaillemme kutsu- ja tervehdysvideoita, koulutusvideoita, huumoripläjäyksiä ja teemataustoja – vaikka mitä. Tapahtuma-alalla videotuotanto tarkoittaa erilaisilla näyttöpinnoilla esitettäviä aineistoja (visualisointeja) tai itse tapahtuman taltioimista toista esityskanavaa tai tallennusta varten.

Videokuvaus, lähetys ja tallennus

Tarjoamme asiakkaillemme lisäpalveluna videokuvausta. MagnumLivellä on omasta takaa ammattimainen videokuvauskalusto valoineen. Kuvaamme tapahtuman toiveiden mukaisesti, editoimme videon ja lähetämme sen eteenpäin sovitussa kanavassa.

Hoidamme tapahtumien taltiointia myös suorana, jolloin videokuva leikataan “lennosta” ja näytetään livenä screeneillä, internetissä tai vaikka suorana televisiossa. Tämä palvelu on käytössä yleensä isoissa yleisötapahtumissa (messut, festivaalit, konsertit) tai tehokeinona tuotelanseerauksissa.

Seminaareissa ja yritystapahtumissa puhujien luennot saatetaan taltioida tai lähettää suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Luentojen siirtäminen tapahtuman jälkeen ladattavaksi on merkittävä lisäpalvelu, joka luo tapahtumalle lisäarvoa vielä tapahtuman jälkeen.

Tutustu myös: Virtuaalistudio

Tytäryhtiömme MagnumEvents Oy palvelee

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous