In English

MagnumLive

YLLÄTYS! Saara Aalto & X Factor Dermot O’Leary Helsinkiin tapaamaan suomalaisia

JULKAISTU 04/12/2016
Saara Aalto, X-Factor, Senaatintori, lentokenttä

YLLÄTYSKEIKKA:
SAARA AALTO JA X FACTOR JUONTAJA DERMOT O’LEARY ITSENÄISYYSPÄIVÄN AATTONA 5.12. SUOMEEN
– Kaksikko saapuu Helsinkiin 5.12. iltapäivällä Thames TV / X Factor -kuvausryhmän kanssa ja on tavattavissa sekä lentokentällä että Senaatintorilla.
 
KUTSU!
Media ja kaikki fanit sekä Saaraa kannustavat joukot ovat tervetulleita niin Helsinki-Vantaa –lentokentälle kuin Senaatintorin tapahtumaan.
 
X Factor UK –kilpailusta juuri hienosti finaaliin itsensä laulanut Saara Aalto palaa nyt Suomeen ensimmäistä kertaa kahden ja puolen kuukauden jälkeen, sitten Lontooseen X Factor –kilpailuun lähdettyään. Vierailu tapahtuu itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 19 Helsingissä, Senaatintorilla. Saara Aalto ja Dermot O’Leary haluavat tervehtiä suomalaisia ja esiintyvät Tuomiokirkon portailla noin puolen tunnin ajan. Saara on luvannut myös laulaa tapahtumassa muutaman kappaleen. Paikalle on lupautunut myös tapahtuman juontajaksi Kristoffer Ignatius. Sitä ennen Saaran ja Dermotin voi tavata Helsinki-Vantaa –lentokentällä koneen laskeuduttua, lähtevien lentojen terminaalissa T2.
 
Saaraa Suomeen paluu jännittää:
– Mun koko elämä on muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi olin Suomessa 2,5 kk sitten. Jännittää tosi paljon tulla käymään Suomessa, tulee perhosia mahaan, kun miettii suomalaisten kannustajien tapaamista. Heidän tuki on ollut mulle niin tärkeää, ja olisi tosi upeaa nähdä mahdollisimman monia nyt maanantaina. En ole ikinä ollut näin pitkään pois Suomesta ja tämän erittäin spesiaalin Lontoon reissun takia tuntuu tosi koskettavalta palata käymään Suomessa. Suomi tuntuu sellaiselta pieneltä taikamaalta, ja olen tosi ylpeä, että saan tällä home coming -reissulla näyttää Suomea vielä enemmän maailmalle, viestittää onnellinen ja kiitollinen Saara finaalin jälkeen kuultuaan matkastaan Suomeen.

Kyseessä on pikavisiitti, sillä heti seuraavana päivänä Saara ja ryhmä palaavat Lontooseen jatkamaan kilpailun harjoituksia ja tulevia finaaliesityksiä. Suomen vierailulla otettuja nauhoituksia nähdään tulevan viikonvaihteen X Factor UK –finaaleissa. Ohjelma nähdään suorana tv-lähetyksenä myös Suomessa Subilla. Lauantaina 10.12. kilpailee finaalikolmikko ja sunnuntaina 11.12. vuorossa on superfinaali, jossa voittaja valitaan.

Saara Aallon ja Dermot O’Learyn julkinen ohjelma 5.12.2016

– Klo 13.30 ryhmä / kuvaus Helsinki-Vantaa –lentokentällä, T2 terminaalissa lähtevät lennot, tapaamispaikka merkattu terminaalissa
– Klo 18.55 Saara ja Dermot saapuvat Senaatintorille, juontajana Kristoffer Ignatius, mukana myös joulupukki
– Klo 19.00 – 19.30 Esiintyminen Tuomiokirkon portailla Senaatintorilla (alueella myös Tuomaan markkinat)
– Saara tapaa faneja ja jakaa muutamia nimikirjoituksia
Pienet muutokset mahdollisia. Myös Senaatintorin valmisteluja voi tulla katsomaan hieman aiemmin.

Senaatintorin tapahtuman järjestelyistä vastaa ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive Oy. Saaran vierailua Suomeen tukee Helsingin kaupunki, Visit Helsinki ja Visit Finland. Tapahtuman yhteistyökumpanina toimi myös Tuomiokirkko.
 
facebook.com/saaraaaltoofficial
@saaraaalto